Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

filtru modificat=finali incinsi

georgeDRACU

Postări Recomandate

eu nu folosesc filtre decat la inalte,restu active,filtru se face dupa difuzor si asta cam greu daca nu ai parametri lui,sau daca sunt dati din burta

Link spre comentariu

post-232792-0-97254300-1436030103_thumb.jpgpost-232792-0-97254300-1436030103_thumb.jpgstiu boss,salurile astea au avut specificatii,si filtrul a fost calculat dupa impedanta bla bla bla,sunt bune dif dar pe 3 cai...aici eu am gresit achizitionandu-le,mea culpa,eu folosindu-le in 2 cai suna bine doar basu si nalta media murdara si urlata..

astazi am testat supernova 8f la altex pe receiver ca al meu si suna super bine peste ce am eu

concluzia nu merita proiectu costa peste boxele astea...si vizual supernova arata de nota 20

Editat de georgeDRACU
Link spre comentariu

aseara am fost si le am achizitionat,difuzoarele sunt de carton si inalta matase cu  magnet neodim,am facut si o masuratoare cu rew 5 si graficul e ok pleaca de la 45 hz si merge aproape liniar pana la 20khz

de sunat suna super ok,basul usor mai slab ca la sal dar mai curat,tubul de bas fiind pe spate altfel se aude,daca dau drumu la sub se aude super smecher,pe viitor o sa mai iau si centru ca nu e scump sa completez sistemu..sunetul reprodus este pe placul meu vocile,instrumentele muzicale se aud bine ,nu pare sa lipseasca note,stiu ca se poate mai bine dar la alt pret,

concluzia :decat ceva facut manual mai bn cv cumparat cat de cat ok e mai ieftin,si suna mai bine aviz amatorilor

stima

Editat de georgeDRACU
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări