Emil 1986 Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 eu nu folosesc filtre decat la inalte,restu active,filtru se face dupa difuzor si asta cam greu daca nu ai parametri lui,sau daca sunt dati din burta Link spre comentariu
georgeDRACU Postat Iulie 4, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2015 (editat) stiu boss,salurile astea au avut specificatii,si filtrul a fost calculat dupa impedanta bla bla bla,sunt bune dif dar pe 3 cai...aici eu am gresit achizitionandu-le,mea culpa,eu folosindu-le in 2 cai suna bine doar basu si nalta media murdara si urlata.. astazi am testat supernova 8f la altex pe receiver ca al meu si suna super bine peste ce am eu concluzia nu merita proiectu costa peste boxele astea...si vizual supernova arata de nota 20 Editat Iulie 4, 2015 de georgeDRACU Link spre comentariu
georgeDRACU Postat Iulie 11, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2015 (editat) aseara am fost si le am achizitionat,difuzoarele sunt de carton si inalta matase cu magnet neodim,am facut si o masuratoare cu rew 5 si graficul e ok pleaca de la 45 hz si merge aproape liniar pana la 20khz de sunat suna super ok,basul usor mai slab ca la sal dar mai curat,tubul de bas fiind pe spate altfel se aude,daca dau drumu la sub se aude super smecher,pe viitor o sa mai iau si centru ca nu e scump sa completez sistemu..sunetul reprodus este pe placul meu vocile,instrumentele muzicale se aud bine ,nu pare sa lipseasca note,stiu ca se poate mai bine dar la alt pret, concluzia :decat ceva facut manual mai bn cv cumparat cat de cat ok e mai ieftin,si suna mai bine aviz amatorilor stima Editat Iulie 11, 2015 de georgeDRACU Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum