Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema televizor arctic

Vizitator Darken

Postări Recomandate

Vizitator Darken

Buna ziua, am un televizor Arctic model 21FBO la care nu mai am telecomanda lui si am cumparat una universala, problema este ca am cautat peste tot dar nu gasesc codul televizorului care trebuie introdus in telecomanda, sper ca ma puteti ajuta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

5

• sorintv

1

• BUGHIU

1

• dan cod

1

Zile populare

Vizitator Darken

Telecomanda ar trebui sa fie o telecomanda pilot dar din pacate nu stiu modelul pentru ca pe ea nu este nimic si nu mai am confectia ei, este scris doar pe spate UNI-JV12 dar nustiu daca are vreo legatura.

Link spre comentariu

Daca proc....este acela...pe care vi l-am spus eu mai sus...atunci chassis-ul este E1,iar telecomanda care merge la acest tv-u este :  Beko RC19.

Dar pentru siguranta spuneti-ne si noua procesorul si chassis-ul tv-ului. 

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
Vizitator Darken

Nu stiu care este procesorul pentru ca pe televizor nu este scris mai nimic in afara de model, iar de pe pagina co coduri beko sunt multe si nustiu dupa care terbuie sa ma uit

Link spre comentariu

Pai incercati cu toate codurile de la beko....pentru ca asa o sa vedeti care cod se potriveste la acest tv-u al dvs.  :reytre

Link spre comentariu

Procesorul este in tv,nu este scris pe capac...!!! 

Ia codurile de Beko la incercat pe rand!!! Una tot va merge ,asta daca  tv -ul e ok!!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Asta ar trebui sa fie un forum pentru depanatori nu pentru clientii depanatorilor.Chiar nu stiu sa cautae banalitati cu google?Dindu-le indicatii nu faceti alceva decait sa va faceti singuri rau!

Editat de kty
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări