Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

colectie reclama pe oglinda

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valica

2

• flomar60

1

Top autori în acest subiect

Toate astea va apartin?! Wow, m-ati lasat fara cuvinte! Cu totul deosebita colectia,felicitari!! Tot respectul pentru efortul depus la realizarea acestei colectii , nu cred ca sunt multi ca dumneavoastra! Inca o data felicitari!

Link spre comentariu

Va multumesc! Sunt foarte greu de transportat(casabile)....numai eu stiu cum le puneam peste ce aduceam.

Mai am de adaugat cateva colectii.(brichete, cutii de chibrituri, sticlute cu bauturi...si mai sunt). Sa revigoram aceasta sectiune a forumului....profit ca de astazi sunt in concediu.

Editat de fluffy37
Link spre comentariu

Uauuu , superb, mi-ar place si mie asa ceva :d. Unde as putea gasi de cumparat asa ceva ? Mi-ar place sa am cateva pentru camera mea dar si pentru baietelul meu.

Editat de valica
Link spre comentariu

Am scris initial de unde le-am luat(90% din ele). o singura data am incercat sa cumpar una de pe okazii si, desi vanzatorul a ambalat produsul asa cum i-am spus, a uitat sa scoata rama....asa ca am primit reclama tandarele. Interesant ca niciodata nu am gasit dubluri. Din cate stiu, erau pe okazii cateva si pe olx, cred ca e cineva din Bucuresti care are..dar la preturi mari. Incercati si in targuri, restul de 10% le-am gasit prin targurile romanesti.

Link spre comentariu

Da e destul de dificil de obtinut, si la un pret rezonabil, pe la nemti nu am treaba si nici concedii prea curand :), prin targuri pe la Iasi nu am vazut niciodata asa ceva, oricum frumos. Alea cu pantera roz si cu Mickey Mouse imi plac la nebunie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări