Vizitator Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Adunate in 8 ani din flohmarkt-urile nemtesti si nu numai.... Link spre comentariu
flomar60 Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Toate astea va apartin?! Wow, m-ati lasat fara cuvinte! Cu totul deosebita colectia,felicitari!! Tot respectul pentru efortul depus la realizarea acestei colectii , nu cred ca sunt multi ca dumneavoastra! Inca o data felicitari! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 (editat) Va multumesc! Sunt foarte greu de transportat(casabile)....numai eu stiu cum le puneam peste ce aduceam. Mai am de adaugat cateva colectii.(brichete, cutii de chibrituri, sticlute cu bauturi...si mai sunt). Sa revigoram aceasta sectiune a forumului....profit ca de astazi sunt in concediu. Editat Iunie 24, 2015 de fluffy37 Link spre comentariu
valica Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 (editat) Uauuu , superb, mi-ar place si mie asa ceva . Unde as putea gasi de cumparat asa ceva ? Mi-ar place sa am cateva pentru camera mea dar si pentru baietelul meu. Editat Iunie 25, 2015 de valica Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Am scris initial de unde le-am luat(90% din ele). o singura data am incercat sa cumpar una de pe okazii si, desi vanzatorul a ambalat produsul asa cum i-am spus, a uitat sa scoata rama....asa ca am primit reclama tandarele. Interesant ca niciodata nu am gasit dubluri. Din cate stiu, erau pe okazii cateva si pe olx, cred ca e cineva din Bucuresti care are..dar la preturi mari. Incercati si in targuri, restul de 10% le-am gasit prin targurile romanesti. Link spre comentariu
valica Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Da e destul de dificil de obtinut, si la un pret rezonabil, pe la nemti nu am treaba si nici concedii prea curand , prin targuri pe la Iasi nu am vazut niciodata asa ceva, oricum frumos. Alea cu pantera roz si cu Mickey Mouse imi plac la nebunie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum