gavanescu Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 (editat) Salutare tuturor! Am un televizor portabil, modelul din titlu. Are DVD player, cititor carduri, posibilitate receptie terestra analog si dvb-t mpeg 2. Problema e ca de cand a incetat emisia terestra analoga in UIF, am incercat sa receptionez digital, gaseste posturile, exista sunet, dar imagine zero. Am incercat scanarea si cu alte setari regionale, limba etc . Credeti ca il pot face sa-mi afiseze ceva? LE: Gasim o telecomanda pentru el? Va multumesc. Editat Iunie 24, 2015 de gavanescu Link spre comentariu
naetv Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Astazi am fost la cineva care are un samsung 80cm cu DVB-T, nu stiu modelul si nu am idee daca are DVB-T2 , omul nu stia de ce nu mai prinde decit TVR . Am dat cautare pe antena si a prins TVR analog si TVR1 , TVR 2 , TVR HD , antena 3 , kanald si de doua ori TVRnews pe digital . Am mai cumparat pentru cineva un receptor DVB-T+DVB-t2 , nu vrea pe cablu , si l-am probat la aceeasi antena si am prins aceleasi posturi - proTV si ant 1 care erau pina acum nu mai sint disponibile - zona JILAVA la sud de BUCURESTI cu un receptor mai vechi pe care scria doar DVB-T nu aveam imagine , intra sunet si pe urma disparea , imagine deloc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum