Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor CMX PDT 4104

gavanescu

Postări Recomandate

Salutare tuturor!

Am un televizor portabil, modelul din titlu.

Are DVD player, cititor carduri, posibilitate receptie terestra analog si dvb-t mpeg 2.

Problema e ca de cand a incetat emisia terestra analoga in UIF, am incercat sa receptionez digital, gaseste posturile, exista sunet, dar imagine zero.

Am incercat scanarea si cu alte setari regionale, limba etc .

Credeti ca il pot face sa-mi afiseze ceva?

LE: Gasim o telecomanda pentru el?

Va multumesc.

post-189628-0-86637500-1435133363_thumb.jpg

Editat de gavanescu
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• naetv

1

• gavanescu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Astazi am fost la cineva care are un samsung 80cm cu DVB-T, nu stiu modelul si nu am idee daca are DVB-T2 , omul nu stia de ce nu mai prinde decit TVR . Am dat cautare pe antena si a prins TVR analog si TVR1 , TVR 2 , TVR HD , antena 3 , kanald si de doua ori TVRnews pe digital .

Am mai cumparat pentru cineva un receptor DVB-T+DVB-t2 , nu vrea pe cablu , si l-am probat la aceeasi antena si am prins aceleasi posturi - proTV si ant 1 care erau pina acum nu mai sint disponibile - zona JILAVA la sud de BUCURESTI

cu un receptor mai vechi pe care scria doar DVB-T nu aveam imagine , intra sunet si pe urma disparea , imagine deloc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări