naetv Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 cu acelasi traf chopper nu poti scoate 125V in loc de 115V si celelalte tensiuni din sursa sa ramina pe loc , indiferent cum te joci la pisele din sursa sau din bucla de reglaj de dupa Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Daca are sasiul vechi sa schimbe si chopperul. Link spre comentariu
Constantin099 Postat Iunie 25, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2015 tensiunea in u 1 este de 115v Link spre comentariu
naetv Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 tensiunea in u 1 este de 115v asta se intelege , cit sint tensiunile pe CI BV , cond schimbati ? verificat totul pe linga CI , eu cred ca este ceva defect , nu diferit fata de calalalt sasiu Link spre comentariu
Constantin099 Postat Iunie 26, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2015 am schimbat chopperul de la celalalt sasiu si tens.u1 este tot 115v . am intrat in meniu service la geometrie si lam rezolvat ,dar cad merge se cam incinge integratul de cadre si am unele indoituri la scris. Link spre comentariu
naetv Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 am schimbat chopperul de la celalalt sasiu si tens.u1 este tot 115v . am intrat in meniu service la geometrie si lam rezolvat ,dar cad merge se cam incinge integratul de cadre si am unele indoituri la scris. si restul tensiunilor di sursa si recuperate ? ce tensiune de alimentare este la CI BV ? posibil sa fie nevoie sa schimbi R817 de 99K "Am intrat in service sa-l desfasor dar nu merge" - "am intrat in meniu service la geometrie si lam rezolvat" Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 (editat) deci dupa cum banuiam nu a-ti intrat unde trebuie,asa merg ele fierbinti ,dar nu strica un radiator suplimentar,bine inteles si pasta termica noua,dar toate astea daca tensiunea alimentare bv este 25-27v Editat Iunie 26, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
vasi47 Postat Iunie 27, 2015 Partajează Postat Iunie 27, 2015 Ar fi bun un topic in care sa se posteze temperaturile masurate in functie de sasiul pe care se masoara.Sunt multe chinezarii care "merg fierbinti" si asta poate deruta mai ales colegii incepatori Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 27, 2015 Partajează Postat Iunie 27, 2015 Pai la AK30 BVul merge intre 40-50* Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iunie 27, 2015 Partajează Postat Iunie 27, 2015 (editat) Atat are BU808 cand nu e stift si condensatorul din baza e OK , doar aprope 40 e temperatura corpului , asa ceva se simte putin caldut , BV-ul merge mult mai cald , eu as considera pe la 65-75 grade , practic arde la mana si nu o poti tine pe el . Important e ca tine chiar si la temperatura asta , destul de rar se duce . Doar in timp se arde cablajul in zona si pot aparea lipituri imperfecte si chiar intreruperi de trasee . Editat Iunie 27, 2015 de Depanatoru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum