Constantin099 Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 Am schimbat sasiul 11 ak 30 de la un TV normal fara tub slim pe unul cu tub slim (plat) . Merge dar am imaginea ingustata in partile de sus si jos. Am intrat in service sa-l desfasor dar nu merge. Se desfasoara partea de jos dar sus ramane la fel. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 Sus nu modifica nimic? Link spre comentariu
Constantin099 Postat Iunie 23, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2015 Nu.. Este o dunga subtire rosie langa imagine. In rest circa 5 cm este negru. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 Cadrele suspecte(electrolitici,integrat,etc)!! Alimentarea final linii sa fie ok!! Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 (editat) sigur ati intrat unde trebuie,? daca nu e in prima pagina te service optiunea de v apasati tasta verde,si vor aparea ale setari ,asigurati-va ca tv-ul nu este dat pe format 16/9 ,sau postul pe care santeti nu emite 16/9, daca de micsorat micsoareaza imaginea dar de marit nu mareste destul atunci teoretic totul e ok,si singura varianta este tatonarea unor rezistente in bv ,explicatia este simpla bobina bv din noul tub nu are impedantata celei vechi,si nu cred sa mai fie loc de inseriat bobinele vertical pentru a obtine o impedata mai mare, Editat Iunie 23, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
vasi47 Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 Probleme firesti la treceri de la 90 la 110 grade Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 Probabil ( sigur ) sunt diferente la valori piese intre sasie ... pe langa tensiunea B+ de 125V fata de 115V . Curentul pentru deflexie si verticala si orizontala e mai mare la tubul plat . Link spre comentariu
Constantin099 Postat Iunie 23, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2015 Si ce e de facut in legatura cu asta ca sa am tensiunile normale pentru un tub plat slim ? Toate piesele de pe sasiu pus de mine pe TV-ul cu tub slim sunt identice . Am schimbat pana si bobina de langa BU 808 luata de pe sasiu care l-a avut tub-ul slim . Am schimbat si condesatorii de pe langa traf-ul liniei . Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 pai daca buba e in dimensiunea bv ce cautati in bo,? diferentele trebuie sa fie in baleaj vertical tda8174 si tot ce e legat de el,nu e nevoie sa mariti tensiunea,dar daca tineti neaparat schimbati trafo choper si trafo linii,dar personal va recomand sa masurati rezistentele din placa veche de langa tda8174 comparativ cu cele din placa noua,sau poate gasiti diferentele direct pe schema Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 1.U1 trebuie acum 125V2.Trebuie pus traful de linii de pe sasiul initial(e diferit la cele cu tub flat)Apoi vazut restul.p.s.pentru colegul care a zis tub de 110* AK30 nu s-a facut niciodata cu tub de 110* Link spre comentariu
vasi47 Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Asta nu e o problema ca nimic nu e batut in cuie dar apar complicatii care nu prea motiveaza adaptarea Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Ba da se poate adapta dar tinand cont de ce am spus mai sus. Link spre comentariu
Constantin099 Postat Iunie 24, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2015 Am pus traf-ul initial de pe placa veche cu tub slim . Tensiunile sunt aceleasi . Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Nu are legatura cu traful ca tu nu ai dimensiune buna pe verticala . Daca cu tubul vechi neplat imaginea era completa atunci e clar ca difera niste valori de piese in BV cum ti s-a sugerat deja . Altfel nu strica sa verifici si condensatorii din zona . Oricum dimensiunea se poate modifica simplu umbland la valoarea R627 1,8ohm pana intra in plaja normala de reglaj din meniul service . O valoare ceva mai mica duce la cresterea dimensiunii si invers . Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 U1 cat este?125V sau 115V? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum