Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe toshiba 15w

Vizitator Alex Ungureanu

Postări Recomandate

Vizitator Alex Ungureanu

Ce parere aveti de aceste boxe ? Mi se par putin ciudate, neavand niciun filtru in ele, au puterea maxima de 30W dar au dus cam 70 :))) . Merita sa le cumpar ?

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adamath_2006

2

• clauelf

1

• Paul Ionut

1

Top autori în acest subiect

Desi poate nu e tocmai ok sa raspunzi la o intrebare cu alta sau altele cred ca e singurul raspuns viabil.

Iti place sunetul lor ? Ai o amplificare potrivita pentru ele ? Coincid cu nevoile tale de putere si spatiu de amplasare in camera ?

Daca ai un triplet de "Da" atunci sunt alegerea potrivita pentru tine.

Link spre comentariu
Vizitator Alex Ungureanu

Comparativ cu boxele mele actuale sony ss a309 nu se aud la fel de bine. dar la ce bani dau pe ele e ok :). Stie cineva la ce frecventa lucreaza ? nu am gasit nimic pe net.

Link spre comentariu

Scrie pe verso... 15w 8ohmi utilizare uzuala sau 30w 8ohmi utilizare pe termen scurt.

ps : Nu stiu cu ce ai dat in ele cu 70w(mai mult ca sigur nu erau reali) pentru ca daca erau reali... erau arse ambele difuzoare...

Link spre comentariu
Vizitator Alex Ungureanu

Ma refeream la frecventa. de ex 50-20000Hz. Si daca puteti sa ma lamuriti umpic de lipsa filtrului :)) sunt nou in domeniu.

Cu un Sony TA-FE 700R. Mai am niste boxe tento si la fel si in cazul lor, pe difuzor scrie 10w si tot asa am dat in ele.

Editat de Alex Ungureanu
Link spre comentariu

In legatura cu filtrul, ai un condensator pe difuzorul de inalte (se vede in prima poza) - asta inseamna filtru de ordin 1 pe inalta (6dB/octava). Difuzorul de medii-joase este legat direct fara bobina serie sau altceva,el cade natural in plaja de frecvente medii-joase.

Link spre comentariu

Atentie!  Puterea lor de de 15W nu 30W... Acei max power sunt altceva.. si anume ca rezista la 30W pentru un timp foare scurt ~1 secunda....

Ce parere aveti de aceste boxe ? Mi se par putin ciudate, neavand niciun filtru in ele, au puterea maxima de 30W dar au dus cam 70 :))) .

sigur au fost 70???  la 70w reali scoteau fum nu sunet :)))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări