ddeliciu Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 Salut, Am nevoie de o telecomanda pentru camera video din titlu. Cum cei de la Panasonic nu au facut asa ceva, am facut eu una insa am ceva probleme. Am desfacut camera, am identificat cele 3 fire masa, zoom + si zoom - , am scos butonul original de zoom si am pus asa ceva in loc http://www.tehnoelectric.ro/produse/ap_1758_telecomanda_pentru_automatizari_6_canale_miniatura_jw_6j . Toate bune si frumoase, merge zoom + zoom - . insa nu este stabil, daca dau zoom+ cand nu mai inchid circuitul se da zoom out automat. Butonul original de zoom se pare ca nu e chiar un buton e ceva mai mult, am legat si butonul de zoom in paralel cu telecomanda pentru automatizari, si totul a mers perfect pentru cam 1 luna, acum din nou incepe sa se dea zoom + sau zoom - din senin, probabil butonul original al camerei s-a defectat. Ce ar fi de facut in situatia asta ? Cu ce as putea inlocui butonul original al camerei ? Sau ce alta solutie imi propuneti ? Multumesc, Link spre comentariu
ddeliciu Postat Iunie 27, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2015 Nimeni nimic ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum