Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Remote Control pentru camera video Panasoic HC-V720

ddeliciu

Postări Recomandate

Salut, 

Am nevoie de o telecomanda pentru camera video din titlu. Cum cei de la Panasonic nu au facut asa ceva, am facut eu una insa am ceva probleme.

Am desfacut camera, am identificat cele 3 fire masa, zoom + si zoom - , am scos butonul original de zoom si am pus asa ceva in loc http://www.tehnoelectric.ro/produse/ap_1758_telecomanda_pentru_automatizari_6_canale_miniatura_jw_6j  .

Toate bune si frumoase, merge zoom + zoom - . insa nu este stabil, daca dau zoom+ cand nu mai inchid circuitul se da zoom out automat.

Butonul original de zoom se pare ca nu e chiar un buton e ceva mai mult, am legat si butonul de zoom in paralel cu telecomanda pentru automatizari, si totul a mers perfect pentru cam 1 luna, acum din nou incepe sa se dea zoom + sau zoom - din senin, probabil butonul original al camerei s-a defectat.

Ce ar fi de facut in situatia asta ? 

Cu ce as putea inlocui butonul original al camerei ?

Sau ce alta solutie imi propuneti ?

Multumesc, 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ddeliciu

3

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări