alex_07 Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un echivalent pentru un tranzistor notat cu 1281 iar in schema aparatului e notat cu MN1281(P,Q) Va multumesc. Link spre comentariu
santamihai Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 Ce capsula are? Posibil KSA1281 . Link spre comentariu
UDAR Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 (editat) Ca de obicei nu se dau suficiente informații dar se așteaptă răspuns . Posibil să nu fie un tranzistor ci un circuit de supraveghere a alimentării - resetează un µC când scade tensiunea sub un prag . Net -ul zice că MN1281 este înlocuit de MN1381 iar pentru MN1381 se gasesc date . Dar , a se reciti primul rând. Poate mă înșel... Editat Iunie 23, 2015 de UDAR Link spre comentariu
alex_07 Postat Iunie 23, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2015 Imi pare rau ca nu am dat mai multe date.E capsula TO-92. Da e posibil sa fie un circuit.As fi dorit sa stiu daca are un echivalent care s-ar putea gasi in magazinele de piese electronice. Link spre comentariu
UDAR Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 (editat) Există multe circuite de supraveghere și/sau reset dar e mai greu cu echivalența directă. Trebuie înțeles ce face exact pe schemă și găsit ceva asemănător. În principiu trebuie să aibă același tip de ieșire , același prag de acționare și - probabil - aceeași timpi de întârziere . E aprape imposibil de găsit ceva să aibă exact aceeași parametri dar , probabil, unii dintre ei nu sunt atât de stricți . Din păcate neștiind aplicația nu poți știi care parametru contează sau nu . PS Sigur e defect ? Sau nu e vorba de o depanare ? Editat Iunie 23, 2015 de UDAR Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 (editat) Sigur e circuit nu tranzistor!! Echivalent alt ....MN : MN1281PQT.....si e posibil sa fie ok!!!! Editat Iunie 24, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
alex_07 Postat Iunie 24, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2015 Multumesc mult tuturor.Sper sa gasesc in magazin acest MN Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum