Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent tranzistor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex_07

3

• UDAR

2

• santamihai

1

• BUGHIU

1

Top autori în acest subiect

Ca de obicei nu se dau suficiente informații dar se așteaptă răspuns .

Posibil să nu fie un tranzistor ci un circuit de supraveghere a alimentării - resetează un µC când scade tensiunea sub un prag .

Net -ul zice că MN1281 este înlocuit de MN1381 iar pentru MN1381 se gasesc date .

Dar , a se reciti primul rând. Poate mă înșel...

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Imi pare rau ca nu am dat mai multe date.E capsula TO-92. Da e posibil sa fie un circuit.As fi dorit sa stiu daca are un echivalent care s-ar putea gasi in magazinele de piese electronice.

Link spre comentariu

Există multe circuite de supraveghere și/sau reset dar e mai greu cu echivalența directă. Trebuie înțeles ce face exact pe schemă și găsit ceva asemănător. 

În principiu trebuie să aibă același tip de ieșire , același prag de acționare și - probabil - aceeași timpi de întârziere . E aprape imposibil de găsit ceva să aibă exact aceeași parametri dar , probabil, unii dintre ei nu sunt atât de stricți . Din păcate neștiind aplicația nu poți știi care parametru contează sau nu .

PS Sigur e defect ? Sau nu e vorba de o depanare ? 

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări