Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lg 42lg3000

marios013

Postări Recomandate

va salut ,am un lcd model lg 42 lg3000 si am contact slab la una din panglicile de legatura dintre t-con si panel (contact slab catre modul ),deci intial se vedea imaginea pe jumatate din ecran ,partea dreapta imagine si partea stanga rastru si apoi facea dungi dupa care incepea sa-si revina, deci am incercat prin presare cu un burete mai tare sa stabilesc contactul si functioneaza .dar totusi cand si cand mai face cateva dungi .asi intreba cum sunt lipite panglicile acelea ,asi putea  totusi sa o curat cu alcool izopropolic si cu ce o lipesc ,exista o pasta speciala ?multumesc anticipat pun si cateva poze . ultima este dupa ce am refacut contactul 

post-223057-0-64468800-1435000741_thumb.jpg

post-223057-0-34409700-1435000768_thumb.jpg

post-223057-0-07114000-1435000793_thumb.jpg

post-223057-0-31238600-1435001223_thumb.jpg

Editat de marios013
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefank

2

• BUGHIU

2

• marios013

2

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Se pune burete sau thermopaduri in si se aseaza tabla la loc . Eventual da-l si cu  contact spray  . 

Relipirea este extrem de riscanta si poti compromite total displayul . 

Link spre comentariu

...indicat ar fi sa te ....abtii.....!!!!

Asta daca nu ai cumva o solutie mai buna,daca nu.... :secret

P.S.- Tot..... ''no ofense''....!!!! 

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
Vizitator 42LG3000

salut, am un 42lg3000 si dupa aprox 5-10 min de mers scade luminozitatea de la cat e setata 70-80-90-100 brusc la 50, stiti cumva care ar putea fi cauza? tot la fel brus dupa 5-10min, intra de pe ecran zoom1 in cel de 16:9....poate fi memoria?trebuie resoftat? sau are baterie ca la pc de bios care se inlocuieste?multumesc anticipat! stima!

Link spre comentariu
Vizitator 42LG3000

sau ceva butoane de pe lateral defecte

salut, nu sunt defecte toate functioneaza, am crezut ca trebuie resoftat, asa ca cu ajutorul cumnatului care a cautat un soft mai nou ca el este 2008 fabricatie si a gasit 2013, am bagat stik-ul l-a recunoscut si a zis ca instaleaza up-grade la soft, dar dupa instalare tot la fel face, mi-a mai zis tot cumnatul ca poate fi de la senzorul de lumina...se poate? sau daca ati mai intalnit probleme de genul asta...multumesc!

Link spre comentariu

stiu ca functioneaza butoanele , dar ca sa va comvingeti trebuie deconectata cupla ce duce spre SSB , lasat asa si urmarit daca se mai manifesta

Link spre comentariu

Dă-i așa!Softuri cu lingurița,și de la cumnat,și de la mama soacră.Bagă și scoate stiku',de mai multe ori,poate și-o da drumu' și o sa demareze.Ți se spune să verifici butoanele,nu vrei.Du domne'televizorul la o secție autorizată.Dacă nu ești autorizat,n-ai ce căuta în aparat!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu
Vizitator 42LG3000

Va  multumesc mult pentru opinii si parerile dumneavoastra, dupa ce am bagat softul de la cumnat am dat un restart la setarile de fabrica si acum retine si luminozitatea la cat o setez eu 50-80-100 si imaginea la zoom-ul dorit.

domnul Andrei Tabacaru , din pacate locuiesc intr-un orasel mic de provincie unde toti cei care repara electronice in special tv-uri sunt niste smecheri pungasi de aceea am apelat aici pe forum , sa nu imi mai iau tzepe, un exemplu de tzeapa ar fi cand aveam video nu mai culisa caseta sa o scoata si sa o bage, am mers cu el la asa zisii meseriasi si desfacand-ul in fata mea mi-a zis ca trebuie schimbat tot mecanismul , eu atunci i-am sugerat fiidca am observat ce imi arata ca era rupt un picior, daca se poate pune un simplu surub in locul piciorului si asa mai departe , a zis ca nu se poate si ca nu se complica , dupa ce l-a facut mi-a luat multi bani pe vremea aia , iar partea schimbata nu mi-a dat-o , bun , am ajuns acasa si cand l-am desfacut era prins cu surub cum ii sugerasem , m-am dus la el si i-am arat..., de atunci nu mai pot avea incredere ca are una si el repara alta sau cica schimba piesa si el ii da soft...

sper ca in alte orase mai mari unde exista concurenta si profesionalism cum spuneti dvs, clienti nu sunt pacaliti de astfel de pungasi.

va multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări