Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Merg hz de rigips la incinte din pal?

Vizitator Budiul Daniel

Postări Recomandate

Vizitator Budiul Daniel

Ce ziceti merg hz de rigips la incinte din pal? Nu gasesc alte hz negre si vreau sa montez cu aceste hz de rigips difuzoarele ,simanerele. A folosit cineva hz de rigips?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kenwood_DJ

6

• stefanev

3

• exxu

2

• neinvins

2

Top autori în acest subiect

deci , eu personal NU RECOMAND sa se folosesasca hz de rigips pt pal ! au pasul mare si formele de pe hz nu sunt mari, in exterior.. nsh cum sa ma exprim. dupa mine... is cele mai de KK* hz-uri pt prins difuri... etc... paote voua va palce ca itrna usor.. si da senzatia ca oai ce bine tzine, la inceput, dar dupa iun timp, merg sic u mana, sapa acolo in pal si va ramae o gaura sau chiar va scapa difuzorul in gol ! proprie experientza. pt manere iti recomand suruburi negre de tabla. asa sa ceri. care nu au capul adancit ! alea is bune pt manere. pt difuzor.. eu folosesc de astealalte simple, 35.000 lei-100 bucati.

Link spre comentariu

are dreptate kenwood. si eu am avut la un dif de 15" holtzsuruburi de rigips. dupa ce le-am scos de 3 sau 4 ori si le-am pus inapoi m-am trezit ca a iesid diful din cutie cand i-am dat in blana. acestea mewrg la imbinari fara probleme .. dar unde este stress mecanic trebuie ceva mai sanatos.hz de tabla merg perfect.

Link spre comentariu

Si la mine sa intamplat... mai exact ca capacul de la subwoofer.Difuzorul este prins cu 8 hz de rigips + silicon ( erau mici scapari de aer ).Cel mai bine este sa fie lipite placile intre ele si prinse cu cep-uri.La difuzoare nu stiu cum ar fi bine sa fie prinse...

Link spre comentariu

eu sunt de parere ca sunt bune hz-urile de rigips - sa fie lungi de vreo 40 - 50 mm si eventual inmuiate putin in adeziv (aracet sau ce folositi la imbinare)

astfel - unde intra - pe langa contactul pe care il face in mod normal prin filet cu exteriorul - adezivul face ca suburul sa intepeneasca acolo

si .... putin (mai mult) adeziv intre placile de pal la imbinare nu strica :smt003

la difuzoare - ar fi bine sa se foloseasca suruburi normale care sa se infileteze in piulite d`alea care se incastreaza in lemn (vedeti poza de mai jos)

Posted Image

Link spre comentariu

eu nu sunt de acord cu folosirea hz de rigips deloc pt pal. eu.. spre exemplu, cand folosesc la imbinari hz-uri, eu le adancesc vreo 4-5 mm. cu hz de rigips nu pot face asta, nu stiu de ce, dar pur si simplu nu le pot adanci. Ba ca se rupe capul hz-ului, Ba ca si-o facut santz si nu mai prinde hz-ul, mi se par CA FANU ! naspa. nu's bune pt aplicatia asta hz de rigips, nu degeaba se cheama de rigips, trebuie folosite la rigips, nu la pal. eu una, nu folosesc de rigips. Folosesc hz de lemn pentru imbinarile cutiei, folosesc suruburi cu piulitza cu gheara, care itrna in pal, exact ca o postat adi mai sus, si pt portiunile metalice folosesc hz de tabla, care au capul drept, nu adancit. EU SUNT CONTRA HZ DE RIGIPS !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări