Florinel TV Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Am pus unul de 6,8nF,dar e pe 1200 V ... E vreo problema? s-a ingustat imaginea . Nu e perfect,dar e mai bine. Cred ca si unele canale au sigla pusa cam aiurea sau emit in 16/9...Ceea ce ma ingrijoreaza e tensiunea de strapungere Cu 1200v nu va merge mult si va strapunge finalul linii condul si poate sa defecteze si alceva , trebuie sa montati unul neaparat de 1600v Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Nu îl lasă ăla de 1200V mai devreme sau mai târziu va crăpa. Link spre comentariu
wrotex Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Am inlocuit condul de recuperare cu unul de 5,6 nF / 1600 V . Imaginea e perfecta ! Va multumesc tuturor. Ca de obicei,meritati o bere rece !Respectele mele , domnilor ! Link spre comentariu
wrotex Postat Iunie 23, 2017 Partajează Postat Iunie 23, 2017 (editat) ....revin cu inca ceva...Care este tensiunea pe grila (Ug2 ) normala,corecta la acest model ? (CK-5051 AT) . Eu am reglat-o la 350 V . Si tensiunile corecte pe catozi ? Editat Iunie 23, 2017 de wrotex Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 23, 2017 Partajează Postat Iunie 23, 2017 Cat e corect e greu de spus.Eu procedez asa:reglez in sus pana incepe sa apara cursa inversa si apoi reduc un pic si esste ok.Nu masor niciodata cat este.Conteaza multe acolo. Link spre comentariu
wrotex Postat Iunie 23, 2017 Partajează Postat Iunie 23, 2017 Asa am procedat si eu , doar ca am si masurat : erau 345 Vl La 400 si ceva mi-a aparut cursa inversa. Screen-ul e ok asa. Si imaginea. Multumesc domnule Dan si va doresc o vara racoroasa ! Eventual , pe tarmul vreunei Mediterane ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum