kotezzyno Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 (editat) Salut as vrea sa imi cumpar un aparat de masurat si dispun de o suma de...... 200 hai sa fie max 250 lei eu m_am ganditm la un mastech8229 sau 8228 voi ce spune_ti ce idei aveti? Sau alta firma la banii astia. Editat Iunie 22, 2015 de kotezzyno Link spre comentariu
vasi47 Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 (editat) Vinde cineva din zona ta,pe un site de vanzari un uni-t 71 e la 300 lei,SH,daca e in parametri merita banii Editat Iunie 22, 2015 de vasi47 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 (editat) Sunt in aceiasi situatie cu diferenta ca inca nu dispun de banii necesari pentru multimetrul pe care mi-l doresc. Modelul propus de tine pare interesant ca are multe butoane sau functii dar trebuie sa te gandesti la necesitatile pentru care il iei. Vrei sa masoare curent AC, DC, tensiune AC, DC, rezistente, capacitati, inductante, temperatura, frecventa, lumina, sunet, vrei precizie? Eu am 5 si vreau sa le dau si sa imi iau fluke 175, dar mai am pana sa fac de banii necesari fara sa afectez bugetul. (daca nu o sa am banii poate ma limitez la Amprobe AM 570). Sunt bune si cele ieftine, arata destul de precis si daca ai mai multe le poti verifica imediat, supraveghezi mai multe marimi in acelasi circuit,etc. Avantaje si dezavantaje. Parerea mea este s iti iei unul de marca serioasa, chiar si sh. Amprobe AM510 iti recomand si cred ca merita sa iesi putin din buget pt. asta. Unit m-a lasat dezamagit prin felul in care masoara frecvente. Iti dau cu precizia in ochi dar nu sunt profesionale. poti sa le vezi pe ale mele aici si buba din cap a aluia mic si rosu pe care l-am luat cel mai recent si care credeam ca e cel mai bun . Eu visez la fluke 175 dar nu cred ca merita efortul pentru ca il utilizez ocazional doar. Sunt sanse mari sa imi iau unul sub 150 euro maximum. Editat Septembrie 3, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
kotezzyno Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 (editat) stie cineva, este fake asta? http://olx.ro/oferta/instrumente-de-masura-fluke-f-179-t5-chauvin-arnoux-fo9-super-aparate-ID5o6LE.html#7d79b7d4cb Editat Ianuarie 15, 2016 de kotezzyno Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Ce sa fie fake ? aparatul sau anuntul ? Fluke 179 este cat se poate de veritabil. Link spre comentariu
kotezzyno Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 mersi djvas Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum