avolocaru Postat Iunie 21, 2015 Partajează Postat Iunie 21, 2015 Salutari, va deranjez si aici cu o intrebare. Intrucat am un amic care se duce pana un SUA, pe langa niste lampi audio as vrea sa-mi aduca si o statie pt radioamatori mobila (nu portabila), "cu de toate". Ce recomandati? intrucat nu doresc sa intru in polemici, prefer sfaturile unora care au incercat testat, ca niste fise tehnice inteleg si eu sa compar, cred. Merci Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 21, 2015 Partajează Postat Iunie 21, 2015 Vezi ca de acolo cam tot ce vine este pt retea de 110V/60Hz si s-ar putea sa ai complicatii...... Link spre comentariu
avolocaru Postat Iunie 22, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2015 Colegu, statie mobila nu poate fi la 110V... Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 In SUA si Canada, pentru CB, se foloseste numai AM. Ai grija sa aiba si FM. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 Daca vrei cu de " toate " , vezi sa aibă AM FM si SSB ! Link spre comentariu
avolocaru Postat Iunie 22, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2015 Notat, aveti si o sugestie pe un model anume? Link spre comentariu
avolocaru Postat Septembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Concluzie, cand mai prind bani imi iau din tara! se poate inchide. Multumesc pt asistenta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum