Vizitator viobio Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Ampu de cinema are banda redusa,nu rusoaicele. Link spre comentariu
Patefon Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 KT66, KT88, 300B, 2A3, 845 Iar la capitolul spectacol as merge pe: T-1610 Marconi R valve: Link spre comentariu
VTP Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 @avolocaru, Daca vrei sa iei ceva din state, mai bine te orientezi catre un kit (tip Dynaco) pentru ca ai tot ce-ti trebuie, de la sasiu la ultimul surub. Un kit, este, in final, mai ieftin decat tuburi luate separat. In plus, nu vad sensul de a lua tuburi de acolo! Tuburi gasesti cate vrei in tara! Macar sa stii ce sa faci cu ele! @avram stefan, Depinde de mai multi factori rezultatul unei auditii (iata cativa): - calitatea incintelor pe care se face auditia (factor determinant!) - calitatea amplificatorului; - conditiile de auditie, si, in unele cazuri: - nivelul de imbibare alcoolica a auditorului. In general trebuie sa stii la ce sa te stepti de la un amplificator, in functie de performantele sale tehnice si de restul sistemului. Link spre comentariu
mila Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 (editat) @avolocaru, Daca vrei sa iei ceva din state, mai bine te orientezi catre un kit (tip Dynaco) pentru ca ai tot ce-ti trebuie, de la sasiu la ultimul surub. Un kit, este, in final, mai ieftin decat tuburi luate separat. In plus, nu vad sensul de a lua tuburi de acolo! Tuburi gasesti cate vrei in tara! Macar sa stii ce sa faci cu ele! @avram stefan, Depinde de mai multi factori rezultatul unei auditii (iata cativa): - calitatea incintelor pe care se face auditia (factor determinant!) - calitatea amplificatorului; - conditiile de auditie, si, in unele cazuri: - nivelul de imbibare alcoolica a auditorului. In general trebuie sa stii la ce sa te stepti de la un amplificator, in functie de performantele sale tehnice si de restul sistemului. 1)nivelul de imbibare alcoolica 200% 2)Al meu e mai bun 96% 3)Conditiile de auditie nu conteaza 101% 4 Asa ceva nu se face 102% 5A)Sa se auda tare 150% 5B)Serios, calitatea incintelor si adaptarea la amplificator 100% Editat Iunie 24, 2015 de mila Link spre comentariu
avolocaru Postat Iunie 24, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2015 (editat) Mutumesc VTP, am sa rog sa arunce o privire dupa un astfel de kit. Da stiu ca se gasesc tot felul de lampi si in tara, insa ma gandeam la ceva de fabricatie noua... stiu si eu, poate s-au inventat lampi mai performante etc, ca fazele astea cu NOS... pe mine nu ma impresioneaza in mod deosebit. Nu tin mortis sa cumpar ceva din SUA. de aceea intreb. Am deschis un subiect similar in legatura cu o statie radio. Voi pune in balanta diferenta de cost cu cea legata de garantie, service etc. Multumesc pentru interventiile de pana acum! Editat Iunie 24, 2015 de avolocaru Link spre comentariu
VTP Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Nu prea am auzit sa se fi inventat multe tuburi noi, mai ales pentru audio. Singurul caz pe care l-am vazut in ultimii ani in literatura de profil este cea prezentata mai sus, T-1610. In schimb am vazut ca multe firme se lauda cu utilizarea de NOS-uri in produsele lor! Si au motive serioase sa caute stocuri de NOS-uri. Link spre comentariu
avolocaru Postat Septembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Multumesc colegii pentru asistenta! Visul american s-a incheiat. Au aparut alte prioritati, asta e. Din punctul meu de vedere subiectul se poate inchide! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum