Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Open407V-D + STM32F4DISCOVERY

criss

Postări Recomandate

Buna,

Recent am achizitionat o placa Open407V-D, cu accesoriile aferente si STM32F4DISCOVERY. Vreau sa testez placa cu un LCD-HY32D venit tot la pachet si nu reusesc sa afisez nimic cu pe ea.

Folosesc Keil uVision v5.15.

Atases fisierele proiect, cel original:

LCDorig.ZIP

iar ce-l modificat:

http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=00453937916530471930

Alimentarea placi Open407V-D o fac prin mufa originala de alimentare prin cablu usb si placa STM32F4DISCOVERY prin mufa usb de programare.

Setarile ca sa-mi functioneze in keil 5 o fac dupa exemplul:

https://www.youtube.com/watch?v=jouX7IuOQ_o

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• criss

5

• crispus

3

• Liviu M

2

da acesta este, am cd dar nu am nici un exemplu, doar cateva versiuni de soft si un link spre site de unde am descarcat exemplul actual.

poti incarca un exemplu te rog.

mersi.

Link spre comentariu

Eu am placa 407V-C. Folosesc gcc cu eclipse, iar pentru debug gdb cu open-ocd.Cu DVD-ul cu care a venit placa, am exemplele de la toate placile lor.Folosind exemplul pentru placa mea, am testat display-ul si a mers perfect.

Link spre comentariu

daca te rog poti sa incarci un hex gata compilat, am incercat diferite setari in keil dar nimic. ledurile imi clipesc dar pe lcd nimic, doar iluminatul de fundal :(

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
Vizitator adeser

Salut,

Acum am intrat si eu in lumea ARM. Am facut pasul cel mai facil, am cumparat STM32F407 Discovery. Am un laptop cu Ubuntu 14.04 si ma incapatanez sa fac din el un toolchain pentru ARM (poate si AVR). Am gasit tutoriale cu instalare GNU-ARM, OpenOCD si Eclipse, dar am vazut ca acum exista un trend nou cu VirtualBox si Vagrant. Voi cum ati setat mediul de lucru cu ARM? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări