Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator dynaco sca 80q an 1973 ( nu cunosc valoarea lui )

paul_78

Postări Recomandate

Detin un amplificator modelul de mai sus , pe care l-am primit de la un unchi, doresc din parte dumneavostra a cunoscatorilor o parere despre el si valoarea lui la ziua de azi .

Pe viitor dores sa-l vand ptr a cumpara un sistem mai nou .

Specificatiile le detaliez mai jos ,

post-241084-0-40232100-1434889046_thumb.jpg

post-241084-0-07326100-1434889055_thumb.jpg

1230.doc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paul_78

3

• paul_ral

2

• Emil 1986

2

• Adamath_2006

2

Pe ebay e pe o licitatie vreo 35$ o alta a fost inchisa la 91$ si cineva probabil prea indragostit de aparat cere vreo 250$ acum depinde si de starea lui optica si tehnica. Probabil vorbind in Ro-Lei pretul lui e undeva intre 200-300 de lei.

Link spre comentariu

Functional este 100%, estetic nu are lovituri etc , are ceva urme de trecere a timpului, daca capacul negru va fi revopsit , si partea frontala din aluminiu curatata un pic arata destul de bine .

Partea nasoala este cu acel buton de la volum care nu mai este de gasit , in rest e ok .

Eu ma gandesc la 250 lei , ce spuneti , oare se merita sa-l vand sau in timp valoarea lui creste , nu ma pricep asa la lucrurile vechi .

Link spre comentariu

Daca aveti posibilitatea sa il puneti la vanzare extern poate va fi apreciat de cineva ebay/amazon, la noi alte sanse prea mari nu cred ca vor fi dar nu se stie niciodata. Se poate incerca.

Partea cu o curatare a lui si revopsirea capacului va da un plus la aspect dar faptul ca va lipseste acel buton... pentru fani sau impatimitii vintage e un mare minus...

Ideal ar fi sa gasiti fie unul similar de pe altul fie un buton ca sa semene cu acela.

Cat despre ce se merita sau nu cred ca tine mai mult de subiectivism. Eu am un hk pm625 pe care desi am primit oferte nu l-am dat. Cred ca totul tine de alegerea dumneavoastra. Daca va atasati de el si corespunde cu acel "sound" care va incanta auzul probabil o sa il pastrati. Daca mai aveti altele de care sunteti mai incantat probabil ca nu renteaza sa il mai tineti.

Link spre comentariu

Are dreptate  @paul_ral , si eu as face la fel , nu se merita s-al vindeti .

Eu am un Marantz PM 75 pe care il tin linga amplificatoarele pe lampi pe care le-am construit  si nu  l-am pus la "treaba " cam de mult  dar nu se stie ......

Stima.

Link spre comentariu

@ Emil. Am 2 amplificatoare Marantz 1060, unul 1040, deci puteri comparabile cu a colegului. Unul este reconditionat intr-un mod profesionist as spune, unul in curs de  restaurare in timp ce ultimul va suferi doar cateva intervenții minore. Restaurarea costa mai mult decat aparatul în sine dar rezultatul este uimitor. Cei 30W sunt reali sii sunt suficienți pentru o cameră normală. Tot ce se caută la astfel de aparate este sound-ul si nu puterea lor.

Link spre comentariu

@ Emil. Am 2 amplificatoare Marantz 1060, unul 1040, deci puteri comparabile cu a colegului. Unul este reconditionat intr-un mod profesionist as spune, unul in curs de  restaurare in timp ce ultimul va suferi doar cateva intervenții minore. Restaurarea costa mai mult decat aparatul în sine dar rezultatul este uimitor. Cei 30W sunt reali sii sunt suficienți pentru o cameră normală. Tot ce se caută la astfel de aparate este sound-ul si nu puterea lor.

Din specificatiile pe care le da spune ca are 30 w pe fiecare canal .

El avand 4 canale puterea este destul de mare si ptr o camera , eu l-am probat la niste boxe de 120 w si rupe , se simte sunetul de alta data , nu mai spun ca are si aplificare de bas !

Link spre comentariu

Din specificatiile pe care le da spune ca are 30 w pe fiecare canal .El avand 4 canale puterea este destul de mare si ptr o camera , eu l-am probat la niste boxe de 120 w si rupe , se simte sunetul de alta data , nu mai spun ca are si aplificare de bas !

Eu zic sa nu-i mai faci reclama,pt ca si asa subiectul nu e chiar pe specific...da si tu un anunt la vanzari aici sau oriunde aiurea pe un site de vanzari,baga un pret care ti se pare tie ca te aranjeaza si vezi cum si mai ales daca misca ceva,altfel nu au rost discutiile astea aici.Toti iti vor da o parere subiectiva,asa ca nu vei ajunge decat la discutii fara rost.Vrei o evaluare cat de cat corecta,urmareste vanzarile(si nu listarile pt vanzare) de pe ebay,ti s-a sugerat din prima asa ceva,pt ca la noi(cateodata si la ei,dar e drept mai rar) preturile sunt in mai toate cazurile "din burta",n-au totdeauna legatura cu marfa si mai ales cu realitatea,dar daca vizionezi sculele similare vandute,sigur de acolo vei gasi o referinta,fie ca iti convine,fie ca nu.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări