Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

putere prea mare...

morarumoryca

Postări Recomandate

Am un mp3 auto 4x50W pe mos-fet!Mai am o statie care are doar intrare LOW-INPUT!!2 iesiri leam bagat prin statie setand mp3ul sa se auda foarte foarte incet pe cele 2 canale care sunt bagate in statie...totui bine si frumos..dar ma gandesc ca poate odata din greseala mp3ul sa se reseteze si sa arda statia!!Intrebarea e:Cum pot face ca putere din mp3 pe cele 2 canale sa fie cat mai mica....?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

3

• morarumoryca

3

• Murcielad

1

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

cu rezistente se rezolva partial problema ... deci nu e de ajuns.ramane problema adaptarii de impedanta.va merge si cu rezistente dar nu e metoda cea mai ideala ... pt calitatea sistemuluisolutia lui adi de pe be loud .. acel adaptor e cea mai buna solutie, dar ce gasesti in cutiuta poti sa iti faci cu mana ta, din arhiva postata pe cealalta discutie.de pe situ-ul lui niq varinata cu transformatoare e foarte buna ... numa ca sunt cam rare transf de audio.Asa ca solutii exista ... tu decizi care ti se potriveste ....Apropo ... ce mp3 ai fara iesiri de mica putere ... ???? ce model??? :rolleyes:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

cel mai bine desfa playerul daca nu ai garantie si vezi ca pe placa este loc pentru conectorul de iesire si lipesti direct acolo firele ;) eu asa am facut la un sony .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări