morarumoryca Postat Februarie 7, 2007 Partajează Postat Februarie 7, 2007 Am un mp3 auto 4x50W pe mos-fet!Mai am o statie care are doar intrare LOW-INPUT!!2 iesiri leam bagat prin statie setand mp3ul sa se auda foarte foarte incet pe cele 2 canale care sunt bagate in statie...totui bine si frumos..dar ma gandesc ca poate odata din greseala mp3ul sa se reseteze si sa arda statia!!Intrebarea e:Cum pot face ca putere din mp3 pe cele 2 canale sa fie cat mai mica....? Link spre comentariu
ionut20 Postat Februarie 7, 2007 Partajează Postat Februarie 7, 2007 Ai aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=17520 raspunsul. In al doilea post gasesti o solutie destul de buna pt adaptare de volum si impedanta. :yawinkle: Link spre comentariu
morarumoryca Postat Februarie 7, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2007 tocmai mia zis cineva ca daca pun 2 rezistente in serie rezolv problema?are dreptate? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Februarie 7, 2007 Partajează Postat Februarie 7, 2007 cu 2 rezistente nu cred ca faci o treaba prea buna vezi aici ceva specializat pt ce vrei tu mai ai si aici ceva documentatie Link spre comentariu
ionut20 Postat Februarie 7, 2007 Partajează Postat Februarie 7, 2007 cu rezistente se rezolva partial problema ... deci nu e de ajuns.ramane problema adaptarii de impedanta.va merge si cu rezistente dar nu e metoda cea mai ideala ... pt calitatea sistemuluisolutia lui adi de pe be loud .. acel adaptor e cea mai buna solutie, dar ce gasesti in cutiuta poti sa iti faci cu mana ta, din arhiva postata pe cealalta discutie.de pe situ-ul lui niq varinata cu transformatoare e foarte buna ... numa ca sunt cam rare transf de audio.Asa ca solutii exista ... tu decizi care ti se potriveste ....Apropo ... ce mp3 ai fara iesiri de mica putere ... ???? ce model??? :rolleyes: Link spre comentariu
morarumoryca Postat Februarie 7, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2007 http://www.kenwood.eu/products/car/rece ... Y/details/ asta e modelul Link spre comentariu
ionut20 Postat Februarie 7, 2007 Partajează Postat Februarie 7, 2007 Pre-out .. No ... Din pacate. Mergi pe adaptorul de impedanta si o sa fie ok si la calitate si la pret :smt006 Link spre comentariu
Murcielad Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 cel mai bine desfa playerul daca nu ai garantie si vezi ca pe placa este loc pentru conectorul de iesire si lipesti direct acolo firele ;) eu asa am facut la un sony . Link spre comentariu
electronunervos Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 sau o alta varianta ar mai fii in a lua semnal de pe condensatorii de intrare de semnal. eu asa am facut la un cass de cielo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum