Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Orion model Tv562

bogdan_bogdan889

Postări Recomandate

Va salut am la reparat respectivul tv mentionat in titlu mai exact e adus din germania ,in meniu se regaseste doar optiunea EURO si nu prinde decat Tvr 1 fara sunet cu fasiit,

Tv-ul are sasiul PT22 si pe placa are doar filtrul de 5.5

Procesor Tda 8361e

sursa cu mos

cadre cu Tda 3653b

selector are codul 3139 147 15751m# UV1315/a

Telecomanda am un RC2143

Intrebarea este daca pot face ceva din meniul service si cum se intra la acest model in cazul in care si telecomanda e compatibila, sau sa intrevin pe placa cu montajul pieselor aferente? .

Mentionez ca tv-ul functioneaza perfect pe AV.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_bogdan889

3

• naetv

2

• FLORIN IORDACHE

2

• dan-a2

1

Top autori în acest subiect

Salut ! Sigur acest tv-u al dvs are acest chassis PT22,nu cumva are acest chassis CTS-AA ? Parca asa stiu ca acest tv-u Orion model Tv562 are acest chassis CTS-AA . Iar procesorul de la acest chassis CTS-AA este : SAA5531PS/M4/0329. Pentru acest chassis CTS-AA v-am adaugat eu service manual..adica cum sa intrati in sm. :reytre

INFO.txt.txt

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Salut ! Sigur acest tv-u al dvs are acest chassis PT22,nu cumva are acest chassis CTS-AA ? Parca asa stiu ca acest tv-u Orion model Tv562 are acest chassis CTS-AA . Iar procesorul de la acest chassis CTS-AA este : SAA5531PS/M4/0329. Pentru acest chassis CTS-AA v-am adaugat eu service manual..adica cum sa intrati in sm. :reytre

pe net asa apare la acest tv Orion TV562 шасси CTS-AA dar ceva nu este in regula - CTS-AA nu are tda 8361 si nici cadre Tda 3653b

ce procesor are ? Tda 8361e nu este procesor ci jungla

de PT22 eu nu am aflat si google gaseste un avion , un pistol , nu tv

Link spre comentariu

Nici eu nu am auzit de asemenea chassis pt22,eu stiu ca exista doar chassis-ul PT-220,dar chassis-ul pt22 nici vb.....de asa ceva.  :reytre 

Eu cred ca domnu bogdan_bogdan889 nu sa uitat bine in tv-u....a zis doar asa....ca sa ne duca si pe noi in eroare.

Dar cine cunoaste chassis-urile nu prea are cum sa dea gresi.  Asta este se mai intampla si la case mai mari sa gresim.

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

scz am gresit eu procesorul este intradevar SAA5531PS/N4/0128

am montat filtru de 6,5  in paralel si are sunet dar prinde doar tvr1

Editat de bogdan_bogdan889
Link spre comentariu

Ms Dl Dan .

Dl Santamihai telecomanda pe care o am face toate comenzile doar ca nu receptioneaza decat Tvr1 in conditiile care este legat la antena normala nu la reteaua de cablu , in atelier am doar antena satelit si antena normala

Link spre comentariu

Ms Dl Dan .

Dl Santamihai telecomanda pe care o am face toate comenzile doar ca nu receptioneaza decat Tvr1 in conditiile care este legat la antena normala nu la reteaua de cablu , in atelier am doar antena satelit si antena normala

nu o sa mai prindeti altceva - a fost oprita emisia analog

Din 17 iunie 2015, televiziunea în România s-a schimbat. Dintr-o dată, prin antenele clasice și pe televizoarele vechi nu mai poate fi recepționat decât postul public de televiziune TVR1

Oprirea transmisiunii analogice terestre nu este un moft al României, ci este o obligație internațională. Astfel, din 17 iunie 2015, emisiile de televiziune analogică terestră prin tehnologia UHF (ultra high frequency) vor înceta și se trece la transmisiunea digitală pentru care este nevoie de un alt tip de echipament.

Editat de naetv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări