Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor identificare componente

catv

Postări Recomandate

Caut de ceva vreme date pentru ele dar gogu nu prea vrea sa ma ajute, de aceea apelez aici pentru ca sunt componente pe niste placi de rf si cine stie poate cineva a mai lucrat cu ele.Mai exact am 3 seturi de placi de la niste retranslatoare gsm de pe care nu gasesc nici un pdf pentru finalul motorola 74n12.Tot pe aceste placi am identificat mixere de tipul  sm-1103bm despre care as dori o parere si un ic 77m67 pentru care am date prea putine.De asemenea am o statie de retranslatie in fif si uif  hirschmann din care vreau sa deslusesc ca sa pot folosi evident modulul pll.Acesta contine printre altele integratele urmatoare:mc10109l, mc12o40l si sab1048ap.daca pentru primele doua am gasit ,pentru sab  nici o sansa.De aceea rog daca are cineva ceva pentru si despre ele sa ma ajute . Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări