flomar60 Postat Ianuarie 9, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Apropo d-le Doru,mai aveti acel variabil?...sau l-ati folosit?....simpla curiozitate,doar atat! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 (editat) Ar trebui sa fie in aparat. Nu l-am instrainat, dar nici nu-mi e la indemana acum sa-i mai fac o sedinta foto.L-am folosit intr-un aparat la care variabilul era o masa uniforma de saruri albe.Nu am putut salva acel variabil. Editat Ianuarie 9, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Posibil ca cei de la "Electronica" sa fi asimilat in productia interna condensatorul acesta de la firma RDG-ista, pe unele condensatoare au inscriptionate ambele sigle, cea incercuita cu rosu e cea originala, RDG-ista, ar cu albastru sigla "Electronica"-posibil sa fi cumparat licenta. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 (editat) Aia e altceva...dar cu siguranta nu voiau sa insufle o imagine falsa. Aveau contributia lor, au reprodus un reper, fara sa se erijeze in unic producator. Sigla RDG-ista apare si pe cele fabricate de IEI. Editat Ianuarie 9, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 5 hours ago, Spitfire said: Posibil ca cei de la "Electronica" sa fi asimilat in productia interna condensatorul acesta de la firma RDG-ista, pe unele condensatoare au inscriptionate ambele sigle, cea incercuita cu rosu e cea originala, RDG-ista, ar cu albastru sigla "Electronica"-posibil sa fi cumparat licenta. Din astea am cumparat cam 15 bucati (aproximativ), in anul 1992, de la un magazin al UCECOM. Ramasesera la pretul vechi, in timp ce salariul mi se marise (in urma inflatiei) de cateva ori. Am fost neinspirat si le-am depozitat la tara, unde au facut soarecii pipi pe ele si cele mai multe au urme de coroziune (la nevoie merg si asa). Tot de acolo am cumparat zeci de GT402, GT404 si P27A. Link spre comentariu
vranceanu Postat Ianuarie 10, 2019 Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 Acum 18 ore, doru3160 a spus: Sigla RDG-ista apare si pe cele fabricate de IEI. Pai eu stiam ca IEI e tot aceasi sectie din fosta Electronica dupa ce s-a impartit si s-au redistribuit ,redenumit ,etc. Practic sunt fabricate in acelasi loc cu aceleasi utilaje, personal .Sau ma insel ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 10, 2019 Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 Posibil locul sa fi fost acelasi, nu cunosc acest amanunt, de aia nici nu pot sa contrazic, dar Electronica Industriala a fost o unitate de sine statatoare, diferita de Electronica. Daca erau in aceeasi ograda, nu am de unde sa stiu, si sincer, nici nu m-a interesat. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 10, 2019 Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 Quote 1982-Intreprinderea Electronica isi schimba sediul in Bd. Dimitrie Pompei platforma Pipera si va avea ca obiect de activitate productia de televizoare (alb-negru si color), radioreceptoare, combine muzicale, incinte acustice, piese de schimb, asistenta tehnica si service. Aici se afla secţia de asamblare televizoare care s-a desprins din intreprinderea “mamă” “Electronica” ce avea sediul în zona Gării de Est, pe str. Baicului şi care a devenit “Electronica Industrială”). Din Electronica TV a rămas doar pavilionul administrativ, bineînţeles cu destinaţia de restaurant. Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 (editat) Cat costa un variabil cu aer acum, asemanator cu cele din pozele prezentate ? Ma refer la cele aflate in productie, nu la vechituri. Se vand si in Romania ? Editat Ianuarie 18, 2019 de VAX Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Stie Gogu.Doar trebuie intrebat. Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Zice ca nu se mai fac, decat din alea foarte scumpe, de uz militar. Dar poate stiu alti forumisti. Din Rusia nu aduc importatorii ? Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 19, 2019 Partajează Postat Ianuarie 19, 2019 Cele mai ieftine condensatoare variabile se pot cumpara din targ, din aparatura veche. S-a dus vremea lor, nu se mai fabrica decat pentru domenii speciale, nu pentru bunuri de larg consum (adica ieftine). Daca gasiti condensatoare cu trei sectiuni, de la radio Selena sau de oriunde, sa le cumparati fara sa clipiti. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 19, 2019 Partajează Postat Ianuarie 19, 2019 ca sa ce cu ele? 1 Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 19, 2019 Partajează Postat Ianuarie 19, 2019 (editat) Să le învârtim cu sfoara... Unul din asta insa, chiar ar mai merita pastrat si mai ales folosit: Editat Ianuarie 19, 2019 de Spitfire 4 Link spre comentariu
norad Postat Ianuarie 19, 2019 Partajează Postat Ianuarie 19, 2019 In ce aparat era folosit? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum