FLORIN IORDACHE Postat Iunie 21, 2015 Partajează Postat Iunie 21, 2015 (editat) Eu unul nu asi lua vreodata laptop nou,eu mai bine mi-ati cumpara un laptop second hand si mai slabut.....de cat sa-mi iau un laptop nou si peformant. Eu nu stiu,dar am mai baza in cele second hand de cat in cele noi...Asta este parerea mea. Aaa,si va mai dau un exemplu :Acum 7-8 ani costa un laptop...peste 2000 lei....acum acelasi laptop il iei doar cu 1000-1200 lei...oare oare o fi aceasta ofera...? Va spun tot eu dc este aceasta ofera....pentru ca aceste laptop-uri care costa 1000-1200 lei nu mai sunt ca cele de peste 2000 lei,de acum 7-8 ani. Editat Iunie 21, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Iunie 21, 2015 Partajează Postat Iunie 21, 2015 Eu unul nu asi lua vreodata laptop nou,eu mai bine mi-ati cumpara un laptop second hand si mai slabut.....de cat sa-mi iau un laptop nou si peformant. Eu nu stiu,dar am mai baza in cele second hand de cat in cele noi...Asta este parerea mea. Aaa,si va mai dau un exemplu :Acum 7-8 ani costa un laptop...peste 2000 lei....acum acelasi laptop il iei doar cu 1000-1200 lei...oare oare o fi aceasta ofera...? Va spun tot eu dc este aceasta ofera....pentru ca aceste laptop-uri care costa 1000-1200 lei nu mai sunt ca cele de peste 2000 lei,de acum 7-8 ani. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 21, 2015 Partajează Postat Iunie 21, 2015 Laptop-ul e facut sa serveasca in sectorul bussiness, nu e deloc un fel de "desktop replacement"-are un ciclu de viata de 3-4 ani, dupa care merge la containerul de materiale reciclabile. In mod normal nu exista la laptop optiunea "SH versus nou"-din motive de licenta, posibilitati de a rula un anumit OS/program de aplicatie/etc. Nu-i vad rostul, in sectorul home-use, unui laptop, cine are domiciliu stabil,cu un PC/miniPC +monitor full-HD+o tableta de 7-800 de lei+ un smartphone, nu mai are nevoie de nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum