Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incalzire excesiva

vitamina

Postări Recomandate

Eu unul nu asi lua vreodata laptop nou,eu mai bine mi-ati cumpara un laptop second hand si mai slabut.....de cat sa-mi iau un laptop nou si peformant.

Eu nu stiu,dar am mai baza in cele second hand de cat in cele noi...Asta este parerea mea. Aaa,si va mai dau un exemplu :Acum 7-8 ani costa un laptop...peste 2000 lei....acum acelasi laptop il iei doar cu 1000-1200 lei...oare oare o fi aceasta ofera...? Va spun tot eu dc este aceasta ofera....pentru ca aceste laptop-uri care costa 1000-1200 lei nu mai sunt ca cele de peste 2000 lei,de acum 7-8 ani.

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

12

• vitamina

10

• Tomsa Cosmin

5

• mila

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu unul nu asi lua vreodata laptop nou,eu mai bine mi-ati cumpara un laptop second hand si mai slabut.....de cat sa-mi iau un laptop nou si peformant.

Eu nu stiu,dar am mai baza in cele second hand de cat in cele noi...Asta este parerea mea. Aaa,si va mai dau un exemplu :Acum 7-8 ani costa un laptop...peste 2000 lei....acum acelasi laptop il iei doar cu 1000-1200 lei...oare oare o fi aceasta ofera...? Va spun tot eu dc este aceasta ofera....pentru ca aceste laptop-uri care costa 1000-1200 lei nu mai sunt ca cele de peste 2000 lei,de acum 7-8 ani.

Link spre comentariu

Laptop-ul e facut sa serveasca in sectorul bussiness, nu e deloc un fel de "desktop replacement"-are un ciclu de viata de 3-4 ani, dupa care merge la containerul de materiale reciclabile. In mod normal nu exista la laptop optiunea "SH versus nou"-din motive de licenta, posibilitati de a rula un anumit OS/program de aplicatie/etc. Nu-i vad rostul, in sectorul home-use, unui laptop, cine are domiciliu stabil,cu un PC/miniPC +monitor full-HD+o tableta de 7-800 de lei+ un smartphone, nu mai are nevoie de nimic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări