Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incalzire excesiva

vitamina

Postări Recomandate

Salut,

am si eu o problema cu un laptop caruia cooler.ul ii merge cu turatie f mare si se incalzeste maxim.I.am reinstalat windows.ul,l.am desfacut,l.am curatat si i.am inlocuit pasta de pe procesor.

Sistemul de operara este W7/64biti. Procesor Intel I3/4GB RAM.

Problema este ca in standby fara sa deschid vreun proces,memoria RAM sta la 50%.Indiferent de operatie,creste inspre 100% si turatia cooler.ului este proportionala cu cresterea RAM.ului. Procesorul merge ok,fara probleme.

Ma gandeam la un reset de BIOS,sa ii scot bateria si sa ii fac scurt intre pini.

Alte idei?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

12

• vitamina

10

• Tomsa Cosmin

5

• mila

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut !Pentru prima si prima data intrati in bios si dati un Load Optimal Default ca sa seteze cu toate optiunile ca din fabrica .

Iar pe urma dati la Save & Exit Setup/enter/y/enter si il lasati sa plece normal laptop-ul.

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Microsoft Security Essentials.L-am mai folosit si pe alte laptop.uri.Oricum avea aceleasi simptome si inainte sa ii pun windows,curatare,pasta,ca de asta m.am apucat de el de fapt.

Editat de vitamina
Link spre comentariu

Temperaturile la el cam cum sunt  ? Bagati programul everest sau programul PC Wizard si verificati si temperaturile.

Link spre comentariu

Inca o mica intrebare,laptopul sta pe masa sau pe vrun suport pentru laptop-uri ?

Daca sta direct pe masa,atunci uitati-va pe unde trage aier la procesor..si bagati doua creioane sau doua pixuri sub el ca sa stea putin mai sus ca sa aibe pe unde sa traga aier rece. Iar peste vreo 3-4-5 min...sa vedeti daca se mai potoleste turatia coolerului procesorului .

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

La HDD nu a umblanimeni niciodata,nici la RAM.Cooler.ul s.a asezat perfect dupa ce l.am curatat.Si nu inteleg cum memoria RAM poate fi la 50% si CPU la 0.2 0.4 %?

Link spre comentariu

Eu asi zice sa incercati si cum v-am zis eu mai sus putin.....Aaaa,si sa mai incercati sa scoate cate un ram afara,adica sa lasati doar cate un ram...daca aveti doua placute ram.

Astept rezultatele dvs !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări