Vizitator Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 salutare tuturor.sunt f nou pe aici...adik...Sper că n-ai vrut să scrii "a dick", nu? Bine ai venit, începe te rog prin a citi cu atenţie asta: http://elforum.info/viewtopic.php?f=94&t=2390 Cred că îţi va fi utilă şi secţiunea dedicată telefoniei mobile: http://elforum.info/viewforum.php?f=90 Link spre comentariu
25L91N11 Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Fiind pe alt site poate nu este o problema. Switching Power Supply Design 3rd Edition. http://images.tailieuthamkhao.multiply. ... =441868058 Link spre comentariu
Vizitator departe Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Doresc sa stiu cum pot verifica un aparat de radio Bucur 7,piesa cu piesa si cum pot sa il trag in banda,pas cu pas..ptr ca am fost la un nenea reparator si a ras cand i-am spus ce vreau sa fac..sa prind europa fm cu un radio de asta..a zis ca nu face trasu in banda cat face aparatul..ma rog..daca e cineva care ma poate ajuta..ar fi super..precizez ca am un multimetru digital..dar nu prea stiu sa il folosesc... Link spre comentariu
vio2007 Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Daca radioreceptorul este functional nu trebuie umblat in el mai ales ca zici ca nu ai experienta in domeniul depanarii radio.Pentru receptionarea posturilor dupa norma FM vest,mai bine construiesti un convertor OIRT - CCIR.Despre acest subiect s-a mai vorbit si in acest topic:http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=14&t=106645&hilit Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 ... care ai chef de acometre pe panoul ”sursei de laborator făcută pe genunchi în baie”, și nu știi deja cum se fac calculele șunturilor/multiplicatoarelor, să pui mâna la citanie: http://www.jaycar.com.au/images_uploaded/shuntmul.pdf Link spre comentariu
Vizitator adialexandrux Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Thanks for the link. it is very useful when you need the book very urgently. And the best part is that the authors are from well known university. Link spre comentariu
puriu Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Pentru a verifica un Bucur 7 multimetrul nu ajuta, se pune o antena si se asculta benzile. Daca nu merge trebuie ceva meserie. "Trasul in banda" est - vest este mai greu decat invers. Se poate incerca in mod simplist (se scurteaza sarma celor doua bobine cu o treime si se monteaza la loc) dar nu acopera toata banda 88 - 108. Acordarea se face dupa ureche, altfel trebuie un generator FIF cu modulatie FM care nu e la indemana incepatorilor.Felicitari pentru preocupare si mult succes! Link spre comentariu
Vizitator marianmunteanu Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Un salut tuturor! Sunt incepator si cel mai nou pe forum .Detin un multimetru digital si vreau sa masor intensitatea unui acumulator auto. Cum fac aceasta operatiune fara sa distrug multimetrul tinand cont ca aparatul masoara max 10 A iar acumulatorul poate avea100A? Exista o smecherie? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Parca pe o baterie scrie 100Ah si nu 100A Link spre comentariu
Vizitator marianmunteanu Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Am scris ca-s incepator. Ti-as fi recunascator daca ai raspunse la intrebare. Daca nu poti... Link spre comentariu
florincccc Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 @marianmunteanuStii bancul ala cu Einstein, blonda, timpul si eternitatea?(asta e pentru smiloiul ala obraznic)Stii legea lui Ohm?Ai citit fisa tehnica a acumulatorului aluia si ai intes despre ce e vorba acolo?Stii ce sarcina sa-i pui ca sa poti masura ceva relevant?Insist sa scrii aici legea lui Ohm si s-o povestesti cu cuvintele tale. Daca nu poti face asta nu poti fi ajutat. Si nici nu meriti daca nu-ti dai silinta sa stii macar atat... Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 @marianmunteanu nu poti masura curentul unui acumulator asa cum se face cu tensiunea, orice acumulator are inscriprionat pe el parametrul Ah, acela te intereseaza. Curentul il poti masura doar inseriind ampermetrul cu o anumita sarcina alimentata de la acel acumulator. Link spre comentariu
Vizitator dan motors Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 am si eu intrebare daca se poate? am boxe de calculator stereo genius,si vreau sa ii adaptez ceva de genu...o mufa mama pt sa bag castile,dar vreau sa se opreasca boxele cand bag mufa jack. ceva de genu cum era la casetofoanele portabile. bagi castile se opreste difuzoru,scoti castile sa plece pe difuzoare. merci mult astept raspuns Link spre comentariu
Vizitator allien Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Buna prieteni!... Inca ceva ce var putea interesa ,nu-stiu daca e bine asezat in acest loc dar nah eu ofer un sIngur link celor ce vor sa invete electronica de jos. http://eprofu.ro/electronica/ Acest site ma inspirat din toate punctele de vedere ,sunt nou si incepator in ale electronicii. Link spre comentariu
kari Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 am si eu intrebare daca se poate? am boxe de calculator stereo genius,si vreau sa ii adaptez ceva de genu...o mufa mama pt sa bag castile,dar vreau sa se opreasca boxele cand bag mufa jack. ceva de genu cum era la casetofoanele portabile. bagi castile se opreste difuzoru,scoti castile sa plece pe difuzoare. merci mult astept raspunsSe poate face simplu dar ai nevoie de mufa mama jack cu inca un contact in plus pentru separarea circuitelorCand bagi mufa tata se deconecteaza circuitul boxelor prin intermediul acelui contacteste foarte simplu nu trebuie montaje ajutatoare doar acea mufa mama putin mai speciala , sa zicem! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum