andiy Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 O pagina interesanta, cu diverse exemple de circuite in Java. http://server.oersted.dtu.dk/personal/l ... l#examples Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 http://www.kpsec.freeuk.com/index.htm cine ?tie englez?, ?i are oare?ce întreb?ri, ar fi bine s? trag? cu ochiul pe situl de mai sus... Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 foarte util pt aflarea codului culorilorrapid si sigurfunctioneaza perfectpt imprimante alb-negru (se poate colora cu carioci foarte usor)[attachment=1]recalbw.pdf[/attachment]pt imprimante color(gata colorate)[attachment=0]recalcol.pdf[/attachment]P.S: am facut si eu !!! Link spre comentariu
viospatariu Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 ceva pe ROMANA nu aveti? :cry: Link spre comentariu
NumLock Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Ce se intampla intr-un tranzistor NPN (animatie flash) Link spre comentariu
tranzistor Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Imi traduce si mie cineva ,mai pe romaneste,ce e chestia asta:"rezonator piezoceramic tripolar" cu mentiunea"de uz curent in telefoane". Am gasit asta intr-o revista "tehnium". iar pe google nu am gasit nimic relevant Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 a? zice c? e un cuar? (vorba vine) cu 3 terminale...se foloseau destul de frecvent în televizoare ?i radiourile mai sp?late prin anii '80...uneori se numeau filtre ceramice... cele pentru destina?iile de mai sus aveau 455khz, 10,2 sau 10,7 mhz, sau frecven?ele coincideau cu FI folosit? în schem?... Link spre comentariu
tranzistor Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Aham,si pot cumpara asa ceva?Ceea ce vreau sa fac cu el,e,un montaj,in care chestia asta are rolul de a capta impulsurile sonore,pt ca mai departe,cu ajutorul a niste tranzistoare face sa se actioneze un releu. Mai jos si schema Link spre comentariu
Vizitator 1989cristian Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Ce facultate ati facut? electronica si telecomunicatii sau ati invatat singuri?Nu stiu inca la ce facultate sa dau dar as vrea sa stiu si eu aceste lucruri ce tin de motoare pas cu pas, controllere etc. Multumesc. Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 tranzistor ceea ce vrei tu e de fapt un difuzor piezo bitonal care echipa anumite telefoane(erau si cateva romanesti.)Practic pe pastila piezo erau delimitate 2 sectoare unde erau lipite fire care duceau la cele 2 generatoare de ton +a 3-le care era firul comun(poti sa realizezi asa ceva si dintr-un difuzor piezo normal daca corodezi cu acid azotic argintul impartind armatura in doua si lipind pe armatura nou facuta inca un fir.)(atentie insa la lipit pe suprafete acoperite cu argint-paladiu singurul decapant pe care poti sa-l utilizezi e acid acetil salicilic(aspirina) iar aliajul de lipit nu trebuie sa mai contina deloc sacaz si preferabil cu continut mare de argint.Altfel suprafata va colmata in aliajul de lipit si piesa va fi compromisa.lipitura trebuie executata rapid fara sa se suraincalzeasca cristalul piezo)PS in schema aia difuzorul e folosit ca microfon simetric Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Ce facultate ati facut? electronica si telecomunicatii sau ati invatat singuri?Nu stiu inca la ce facultate sa dau dar as vrea sa stiu si eu aceste lucruri ce tin de motoare pas cu pas, controllere etc. Multumesc.unii au facultate, al?ii au înv??at singuri, ?i mai sunt ?i unii care le-au f?cut pe amândou?!!! depinde de cum prive?ti electronica: pl?cere sau surs? de bani... sau amândou?!!! Link spre comentariu
Vizitator marius15g Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 ceva pe ROMANA nu aveti? :cry:uite aici bagi adresa site-ului si pui in ce limba e site-ul si in ce limba sa traduca poti pune si un text sa ti-l traduca Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 http://vega.unitbv.ro/courses/rtv/ Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 un soft care permite s? afli f?r? prea mari dureri de cap ce rezisten?e pot fi puse în serie sau paralel ca s? ob?ii o anumit? valoare!!! http://sourceforge.net/projects/rombos/ P.S. a se folosi numai când sunte?i prea gr?bi?i s? folosi?i legea lui ohm!!! Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 cu asta sa-mi rezolv eu problemele de fizica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum