alex_07 Postat Iunie 21, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2015 Este un stabilizator de ...exact nu pot sa spun; 3,3v sau .....???? !!!!Daca mai cautati pe gogu poate gasiti un datasheet concret!!Si cu ce as putea sa il inlocuiescAm cautat la magazine si nu il gasesc. Link spre comentariu
naetv Postat Iunie 21, 2015 Partajează Postat Iunie 21, 2015 Nu se vede ce scrie pe el. M-am uitat f atent la el cu lupa.Nu pare a avea scurt intre pini.Am gasit o schema asemanatoare cu a acestuia si anume de la un ONKYO-9555 si acolo Q907 scrie ca este S-80127CN.Am cautat date despre el dar nu prea am gasit. Si cu ce as putea sa il inlocuiescAm cautat la magazine si nu il gasesc. de ce sa-l inlocuiesti cind nu stii ce este si ce face , daca este bun ? din datasheet "high-precision voltage detectors with a built-in delay time generator" http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/222367/SII/S-80127CNPF-JKMTFG.html Link spre comentariu
alex_07 Postat Iunie 22, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2015 da am citit datasheet-ul vroiam sa il schimb si dupa aceea sa vad daca problema de la procesor sau nu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum