Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv crt. united 20" ce telec. foloseste ?

cristeama

Postări Recomandate

- sasiu  st-v06 , eticheta pe placa : ctv20c03 td195-20" thompson-cpi wujiang vid155 0491, executa toate comenzile manual dar face multe erori in mod repetat cum ar fi :

defileaza in meniu cind din V+/- cind din P+/-, cind dai sonorul spre min de fapt merge spre max.  si invers, cauti porgram in sus si o ia in jos sau invers,. nu mereu dar destul de des

- nu are telecomanda, am crezut ca ar merge cea de Ivory dar nu merge, am shimbat cuart nimic!, un sfat va rog

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

4

• cristeama

4

• iuliantv

2

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

da, i-am dat cu spray !

am schimbat si receptorul ir. tot nu vede telec., am masurat tens la iesirea receptorului ir nu scade spre 0v. la apasarea unei taste ci doar la 4,5v- 4,2v fctie de tasta, din acest motiv cred ca nu este telecomanda cu care functioneaza, cu alta telec. ex. de samsung la iesire tens scade spre 3v. , ce ziceti ?

Link spre comentariu

Daca tv-ul dvs are acest processor ST92195C7B1/MRP,atunci o sa merga aceasta telecomanda VES-01.

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

incercati made for you cod 556 si telecomanda n18  ,sau made for you cod 1789,e si normal la aceste tv-uri ca tastatura sa o ia razna,daca nu schimba de nebun canale,sau intra prin menu de nebun fara sa apasati taste tv lasati butoanele in pace si cumparati o telecomanda,daca aceasta este de gasit

post-185789-0-08797800-1434892414_thumb.jpg

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

telec.N18 o am este de Ivory dar nu merge pe tv., universala nu am acum, din acest motiv mi-ar trebui dump-uri, problema cu taatatura am depasit-o, mersi !

procesorul este cel care enuntat mai sus

Link spre comentariu

atunci e posibil 90% sa merga cu cod mfy 1789 asta daca meniul este identic cu cel de tv2k tauras clatronic provizion etc doar difera anumite nuante menu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări