Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lg m2732 Imagine rasturnata

Vizitator akonnn1990

Postări Recomandate

Vizitator akonnn1990

Am trimis o placa de baza de la un lg m2232 eax64559005 unei persoane care are un m2732. Problema este ca are imaginea rasturnata . Se poate rezolva din meniul service sau trebuie programat softul ? Este cineva din lugoj care poate sa ajute ? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sigur ca se poate din meniul service, se alege tipul corect de panel.  Sau se foloseste memoria veche, daca exista pe placa de baza inlocuita.

Link spre comentariu
Vizitator akonnn1990

Problema este ca nu are cu ce sa intre in meniul service! Se poate intra cu telecomanda originala in meniul service? Se poate programa o telecomanda alien ca sa pot intra in meniul de service ? Daca da cu ce cod? 

Link spre comentariu
Vizitator akonnn1990

Si care este combinatia de taste ? Am incercat meniu(si ok la fel)  apasat de la tv si de la telecomanda (dar are butoane cu touch) dar nu a functionat ! Apropo , sigur se poate si prin conexiune usb prin putty sau cu un telefon symbian cu inflared (este o aplicatie Remote....) ! 

Link spre comentariu
Vizitator sandrei23

Placa veche are simptom:se aprinde ecranul cu logo şi timer se stinge se aprinde şi tot asa procesorul cam frige,ledul se aprinde roşu intermitent....nu cret că memoria mai e ok dar o sa incerc ☺

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări