Dxxx Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 (editat) Desigur, insa daca vrei sa te invarti pe aici ca mine, atunci vrei si ca atmosfera sa fie respirabila, si cum spuneam: ca exista stim, dar sa tot toleram... - fie ne-am saturat, fie ca pur si simplu nu toleram si gata! Ori sa plece ei, ori parasim noi zona si lasam doar un astfel de comportament. Eu deocamdata nu am intentia de a pleca. Editat Iunie 24, 2015 de Dxxx Link spre comentariu
aygun Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Uneori a Ignora e cel mai ok lucru ;) Nu crezi ? Ai nevoie si de pauze . Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Eu eram aruncat in linia intai sa scot colegii din Rahat. Si explica-i cocalarului sau mosneagului ce a patit hardughia lui. Trebuia s ama cobor la nivelul lui sa il iau cu vorbe de estrada ca deh , is nascut si crescut in cartier tiganesc. Ce spui aici cred ca fac majoritatea depanatorilor, face parte din riscurile meseriei. Pe forum intri de placere, mai inveti de la unii lucruri noi, mai impartasesti altora din experienta ta intr-un subdomeniu. Necazul este ca unii au inteles ca aici se da un fel de ajutor obligatoriu cum primesc nevoiasii de la primarie. Dupa SMILEX ar fi culmea sa-l pierdem pe Dxxx. Ca sa nu mai spun ca si UDAR incepe sa dea semne ca s-a saturat de cei ce scriu un rand despre problema lor si apoi stai sa le scoti cu clestele detalii. Link spre comentariu
powerlight Postat Iunie 24, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2015 (editat) Hai nu mai dramatizati atat am dat cat de multe detalii am putut,(mai uitati-va inca o data in primul post)am pus si poze unii scriu doar un rand si li se raspunde pe alt ton. Daca nu asta e scopul forumului sa intrii de placere sa pui o intrebare atunci spuneti-mi voi care e scopul lui?sa ramaneti doar voi cunoscatorii ma gandesc... Respectul nu se cere se castiga,iar in cazul meu cred ca am aratat destul...n-am jignit pe nimeni iar daca o fac cand o fac e pe buna dreptate. Asa incurajati restul tinerilor sa mai puna intrebari,ca si pe so....dia,numai sa te critice si sa rada de altii.Nu incercati sa-mi spuneti ca nu-i asa pentru ca va pot da 3452356 de topicuri deschise in care se iau in ras problemele altora. Hai o zi buna la toata lumea ca n-am de gand sa fac riduri din cauza unui panou cu led-uri...si restul. Editat Iunie 24, 2015 de powerlight Link spre comentariu
aygun Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 (editat) @powerlight - hai sa iti spun o chestie patita de mine prin anii 94-95. Eram proaspat angajat in unicul Laborator de electronica industriala din Romcim SA Medgidia. Si , ca orice invatacel , seful imi dadea task-uri usoare. La un moment dat am vazut la unul din colegi un VU-metru cu 10 LED-uri pe canal. Numai retin cu era facut , niscaiva 324 sau ceva de genul. Mi-am intrebat unul din colegi cum sa fac una si alata in drumul spre casa . Sa iti spun ca mi-a raspuns ceva de genul " Dar ce bai eu am invatat pentru tine ?" Acum , daca imi permiti , un mic sfat pentru tine. Nu te lasa descurajat de unele lucruri. Unii oameni se afla in pase proaste . Ignora-i. Unii o fac ca sa te corijeze . Altii sa arate cat de multe stiu ei si tu esti un nimeni. Si mai e o ultima categorie care te ajuta neconditionat. Aici pe forum , am primit ajutor de la mai muti colegi cu care comunic si in ziua de azi pe alte canale. Cu unii initial m-am balacarit si apoi am cazut la pace dar acum suntem prieteni. Am primit de la Montaje SMPS ptr lampi pina la trafuri , circuite , scheme pe care nu le gaseam , proiecte de la zero cu rugamintea anu fac schema si codul microcontrolerului public. Totul tine de cum vei trata tu problema. Daca cineva e mai acid , lasa-l in pace . Focuseaza-te pe cei care iti raspund amiabil. E un forum mare cu fel si fel de oameni. Cand alegi sa faci parte dintr-o comunitate asa de mare accepti si bunele si relele. Editat Iunie 25, 2015 de aygun 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum