Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema scanner casa de marcat

xander1616

Postări Recomandate

Ma confrunt cu urmatoare problema: cineva mi-a adus sa ii lipesc un cablu(adaptor) care aparatine unui scanner al unei case de marcat este o mufa tata serial port 9 pini si una de telefon 4 pini, Nu stiu de unde sa incep am cautat si o schema nu am gasit. 

Posted ImagePosted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xander1616

6

• iuli09

3

• cipcirip

2

• validae

1

Top autori în acest subiect

ce tip de casa de marcat ?

eu folosesc un Datecs MP55 care este conectata la un calculator pe portul serial ; daca te ajuta cu ceva pot sa ma uit sa ved ce pini sunt conectati .

Este insa vorba de conectarea casei de marcat la calculator  . In cazul meu cititorul de coduri se conecteaza direct la calculator , nu la casa de marcat . 

Link spre comentariu

Aclas stl si scanner scanhero sl-9000

ce tip de casa de marcat ?

eu folosesc un Datecs MP55 care este conectata la un calculator pe portul serial ; daca te ajuta cu ceva pot sa ma uit sa ved ce pini sunt conectati .

Este insa vorba de conectarea casei de marcat la calculator  . In cazul meu cititorul de coduri se conecteaza direct la calculator , nu la casa de marcat . 

Chiar te-as ruga.

Posted Image

Aclas stl si scanner scanhero sl-9000

Chiar te-as ruga.

Posted Image

eu am incercat asa si nu se merge scanner-ul.

Link spre comentariu

in cazul meu , conexiunile se fac la pinii 2,3,4 si 5 ale conectorului serial ; intre pinii 2 si 8 este conectata o rezistenta de 4,7K . 

Posted Image

Precizez inca o data ca este vorba de conectarea la calculator a casei de marcat , nu a cititorului de coduri de bare . 

Succes !

Editat de iuli09
Link spre comentariu

in cazul meu , conexiunile se fac la pinii 2,3,4 si 5 ale conectorului serial ; intre pinii 2 si 8 este conectata o rezistenta de 4,7K . 

Posted Image

Precizez inca o data ca este vorba de conectarea la calculator a casei de marcat , nu a cititorului de coduri de bare . 

Succes !

Multumesc. Am rezolvat problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări