Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Culmea tupeului

ANDRASONI LUCIAN

Postări Recomandate

Pentru a extinde tema acestui topic va sugerez sa luati o canistra metalica militara care are fix 20 de litri , mergeti sa cumparati combustibil la masina personala , de la diferite statii de carburant , dar sa va pastrati bonurile pentru a vedea cu cat la suta fura benzinariile. Atunci veti vedea culmea tupeului.

M-au furat la pompa!!!!!!!

Aveam in rezervor 7,85 litri,am alimentat 6,32litri.am parcurs 34,22 km urban si mai am in rezervor 5,97litri.

Clar, furt pe fata. :rade:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

6

• sandu2010

3

• Emil 1986

3

• ovy83

3

Top autori în acest subiect

Apropo de treaba cu pompele de benzina,lucrez de vreo 10 ani sofer pe cisterna la firma privata,nu dau nume, da e firma cu sediul in Bucuresti,si in cunostinta de cauza pot sa spun ca se calibreaza pompele cu+ sau -trei la mie lucru perfect legal si toate skidurile lor lucreaza la temperatura compensata 15grade,asta spun in cunostinta de cauza,daca se poate calibra cu minus doar nu crezi ca le fac cu plus sa ne dea ceva mai mult.....

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Apropo de treaba cu pompele de benzina,lucrez de vreo 10 ani sofer pe cisterna la firma privata,nu dau nume, da e firma cu sediul in Bucuresti,si in cunostinta de cauza pot sa spun ca se calibreaza pompele cu+ sau -trei la mie lucru perfect legal si toate skidurile lor lucreaza la temperatura compensata 15grade,asta spun in cunostinta de cauza,daca se poate calibra cu minus doar nu crezi ca le fac cu plus sa ne dea ceva mai mult.....

LIKE

Problema cu furatul la pompa apare atunci cand alimentam de 5--10lei si mai ales la masinile diesel care consuma 3% :rade:

Editat de florinellll
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări