bloower Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 Buna seara. Am un prieten care are un Mercedes Sprinter 408 CDI basculabil cu 6 locuri si de vre-o doua saptamani are probleme cu semnalizarile. Cand semnalizeaza se aprind pe ambele parti si nu se mai sting numai daca i-a borna de la baterie. A fost la electrician si l-a facut sa schimbe blocul de lumini si tot asa. Sa fie releul de semnalzare? Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 20, 2015 Partajează Postat Iunie 20, 2015 Circuit cu potential de scurt stanga-dreapta ai in blocul de semnalizare sau butonul de avarie.Se verifica prin decuplare cuple instalatie fata-spate,pt a vedea ca nu cumva unirea celor doua circuite sa nu fie in patul de cable.Si nu mai putin important,sa mearga la un electrician,cel la care a fost in mod sigur nu era ce pretindea ca e. Link spre comentariu
bloower Postat Iunie 20, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2015 S-ar putea sa fie scurt pentru ca la asta m-am gandit si eu asta pentru ca prima data cand apasa sa semnalizeze nu conteaza in care parte se aude ca si cum ar fii un scurt circuit, cârâie ceva. Sa vad daca am inteles: cu butonul de avarie ma descurc dar nu prea am inteles cu partea asta ”Se verifica prin decuplare cuple instalatie fata-spate,pt a vedea ca nu cumva unirea celor doua circuite sa nu fie in patul de cable”. Multumesc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 20, 2015 Partajează Postat Iunie 20, 2015 Vad ca nici partea asta nu prea ai inteles-o..."sa mearga la un electrician,cel la care a fost in mod sigur nu era ce pretindea ca e".Mai rar se intampla un scurt in patul de cable fix intre stanga-dreapta,insa era o varianta posibila ce merita verificata,si cum altfel decat separand parti de instalatie si verificand. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum