Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect Tv Beko sasiu E1

augustin

Postări Recomandate

Sanatate ! Defectul acestui tv este urmatorul : Ledul de stand-by este aprins. Nu pleaca nici din panou si nici din telecomanda .. Tensiunile in secundar sunt 

6V .. 14V.. Si B+ = 147v.

Tensiunea de 3,3v este prezenta .. 

Am schimbat electroliticii din primar si secundar .. Si am scris si dump .Am incercat si cu memorie goala .. 

Am observat ca pe pin5 memorie si pin 64 procesor am scurt total fata de masa .

Pe memorie am tensiune de 3,3v doar pe pin 8.

Am incercat sa alimentez procesorul la pin 39 cu 8v din sursa externa .. dar nu pleaca !!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• augustin

3

• Florinel TV

3

• dan cod

2

• ionel sm

1

Top autori în acest subiect

Intrerupe legatura intre pinul 5 memorie si 64 procesor si afla unde e scurtul...B+  147v ?Deconecteaza finalul pune un bec si masoara,vezi cat ramane.

Editat de ionel1959
Link spre comentariu

145v este ok daca este in sby ca nu are optocuplor intii vezi de unde vine scurtul izoleaza pinu de la proc si vezi dacai in scurt procu prima datapoate fi scurt condu c129

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Am inlocuit procesorul . Acum ma confrunt cu alta problema .. tv pleaca din stand-by dar pe ecran apare un fond albastru cu o cheie in partea stanga sus .. Iar in partea de jos un sfert din ecran este negru ..

Procesorul original era: TDA9345PS/N3/3/1736 .. Iar cel care lam montat este : TDA9345/N3/3/1864

Am pus o memorie goala .. dar tot asa apare pe ecran !!

Editat de augustin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări