FLORIN IORDACHE Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 (editat) Aceasta sursa NPS-180DB A a dvs pare a fi de 250 wati,dar totusi este micuta pentru acest pc-u. Pentru a intra in bios trebuie sa dati afara placa video Ati Radeon Sapphire HD 3870,iar pe urma sa intrati in bios cu tasta del sau cu tasta f2 si pe urma intrati la optiunea Advanced chipset factures /primary video,iar acolo din optiunea auto il setati pe pcie. Pe urma apasati pe esc...si dati la Save & Exit Setup/enter/y/enter.....iar pe urma ii bagati placa video la loc...si incercati sa-i dati drumul normal la pc-u. Atentie : Am uitat sa va spun ca dupa ce scoateti placa video Ati Radeon Sapphire HD 3870 afara din pc-u,monitorul vine conectat pe placa video onboard....adica pe mufa aceia pe care v-am aratat-o eu in poza,ok? Editat Iunie 17, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
fritz_vali Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 (editat) Clar sursa e prea mica, ca si putere iar placa video hd3870 cere amperaj mare, ceea ce dumneavoastra nu aveti de unde. Cauta una de minim 500W(sursa). Editat Iulie 21, 2015 de fritz_vali Link spre comentariu
Den Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 (editat) Corect este o sursa de minim 400 W cu PFC ACTIV! Am tinut si hd4870 pe sursa de 450W cu pfc activ fara probleme.. Editat Iulie 21, 2015 de Den Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum