Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Compatibilitate placa video Sapphire hd 3870

Vizitator Danny Frantescu

Postări Recomandate

Aceasta sursa NPS-180DB A a dvs pare a fi de 250 wati,dar totusi este micuta pentru acest pc-u.

Pentru a intra in bios trebuie sa dati afara placa video Ati Radeon Sapphire HD 3870,iar pe urma sa intrati in bios cu tasta del sau cu tasta f2 si pe urma intrati la optiunea Advanced chipset factures /primary video,iar acolo din optiunea auto il setati pe pcie.

Pe urma apasati pe esc...si dati la Save & Exit Setup/enter/y/enter.....iar pe urma ii bagati placa video la loc...si incercati sa-i dati drumul normal la pc-u.

Atentie : Am uitat sa va spun ca dupa ce scoateti placa video Ati Radeon Sapphire HD 3870 afara din pc-u,monitorul vine conectat pe placa video onboard....adica pe mufa aceia pe care v-am aratat-o eu in poza,ok?
Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

5

• fritz_vali

2

• K1nderu

1

• gmarius86

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Clar sursa e prea mica, ca si putere iar placa video hd3870 cere amperaj mare, ceea ce dumneavoastra nu aveti de unde. Cauta una de minim 500W(sursa). 

Editat de fritz_vali
Link spre comentariu

Corect este o sursa de minim 400 W cu PFC ACTIV!

Am tinut si hd4870 pe sursa de 450W cu pfc activ fara probleme..

Editat de Den
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări