seby19www Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 Buna ziua! Detin o centrala termica Ariston uno din 2006, care nu a creat nici o problema pana acum 3 zile. Pe incalzire calorifere este ok. La incalzire apa, butonul este rotit in pozitia 1 si apa la bucatarie este de 60 grade, si ma cam frige când spal vasele. Butonul nu a fost rotit mai mult de pozitia 3 din 6 niciodata. Intamplator problema a aparut imediat dupa ce am remediat o scurgere a unei tevi (schimbat garnitura si strans din nou mai bine cotul in forma de I). Daca aveti o solutie, va rog..... Multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 Trebuie vazut butonul ala ce angreneaza:potentiometru sau ce anume. Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Iunie 20, 2015 Partajează Postat Iunie 20, 2015 Nu cumva "cotul acela in forma de I" este robinetul cu trei cai? cel care comuta cazanul de incalzire pe apa calda sau caldura. Sa nu fi ramas blocat pe caldura si de aceea este temperatura de 60 de grade. Link spre comentariu
diamant Postat Iunie 20, 2015 Partajează Postat Iunie 20, 2015 Nu...vana cu trei cai este corp comun cu pompa .Daca ramanea blocata pe caldura nu mai aveai apa calda deloc. Poate ai probleme la potentiometrul reglajului de a.c.m. Trebuie sa desfaci tot panoul cu ceasometre de pe fata sa vezi daca mai este in parametrii .Ai grija cu acel panou ca are o tevusca subtire de cupru care cedeaza foarte usor . Daca nu stii ce faci cauta personal specializat.Nu este floare la ureche. Link spre comentariu
seby19www Postat Iunie 22, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2015 Multumesc de info. Link spre comentariu
aschiuta Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 Buna dimineata. Centrala mea Ariston T2 facea acelas lucru. Am schimbat termistorul de la apa calda menajera, 10K la 25 grade. Functioneaza normal. O zi buna. aschiuta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum