Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa video

Jacobs

Postări Recomandate

Trebuie sa cumpar o placa video care sa fie compatibila pe o placa de baza model gigabyte ga61sme-62.

http://www.gigabyte.com.ro/products/product-page.aspx?pid=2507#ov

Am vazut o lista pe acest site, dar erau numai modele vechi. Imi puteti da niste sugestii cu placi video compatibile ,care de preferat sa se gaseasca pe emag? Daca placa de baza suporta doar memorie ram DDR2 si placa video are memorie ram DDR3 se va potrivi?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jacobs

2

• Spitfire

1

• Th3_uN1Qu3

1

• dragos2009

1

Top autori în acest subiect

Nu are nici o legatura memoria RAM cu memoria placii video. Puneti orice placa video PCI-X16 versiunea 1.0, se poate sa mearga si versiunile 2.0/2.1/3.0, dar trebuie probat. La sigur merge 1.0.

Link spre comentariu

Merge acea placa. Merg si placi mai noi de atat. Interfata PCI Express 2.0 sau 3.0 este compatibila cu 1.0, doar va merge la viteza mai mica. Diferenta nu este semnificativa la gama de pret pe care ai ales-o. Eu as recomanda o placa mai noua, un GT610 de exemplu, sau Radeon R3, R5.

Editat de Th3_uN1Qu3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări