bogdicy Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Buna ziua. Am nevoie de un tuner model: TDTC-G101D Nu gasesc pe nicaieri, ma poate ajuta cineva cu un echivalent sau un sfat unde pot gasi??? Multumesc Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Ce sasiu este echipat cu acest tip de tuner?Am vazut ca este fabricat de LG si se gaseste la mai multe magazine la 20 lei. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Pai eu vad ca se gaseste si cel original si nici nu costa asa de mult...costa doar vreo 20-25 lei . Link spre comentariu
bogdicy Postat Iunie 16, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2015 Daca ati gasit dvs spuneti-mi unde... Multumesc, eu unde am gasit nu este de mult pe stoc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Aveti mesaj privat . Link spre comentariu
bogdicy Postat Iunie 16, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2015 Multumesc sper sa fie si pe stoc, ca am mai gasit online dar nu mai il au. Multumesc. Link spre comentariu
bogdicy Postat Iunie 22, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2015 Am dat cerere de pret si stoc si nu mi-a raspuns nimeni. in alta parte mai stiti unde as putea gasi? Multumewsc. Link spre comentariu
clony Postat Martie 30, 2016 Partajează Postat Martie 30, 2016 Am si eu nevoie de acest tunner pt MB 17mb45-2. Daca are cineva de vanzare sau stie unde as putea gasi il rog sa posteze sau sa-mi dea PM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum