Vizitator dannyz Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Salut, As dori sa construiesc corect un adaptor de la stereo la 5.1 cu control de volum pe fiecare din cele 6 canale de ouput. In principiu vreau sa conectez laptopul, telefonul sau orice la un sistem 5.1, oricare ar fi el si sa pot controla volumul in fiecare boxa. Cum e cel ma corect abordata problema pentru a nu degrada semnalul ? Eu ma gandeam ceva cu 6 preamplificatoare alimentate pe USB, de exemplu. Nu am nevoie de filtru pentru subwoffer sau egalizator, de asta se ocupa sistemul audio. Multumesc. Link spre comentariu
leo 17 Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 un potentiometru pt fiecare canal ...suficent nu o sa ti scada prea mult din semnal daca vrei sa te joci si cu un preamplificator depinde de tine Link spre comentariu
Vizitator dannyz Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 La varianta asta ma gandeam si eu, sa leg firele de niste potentiometre si asta e. Dar mii sa nu aiba cadere de semnal prea mare, care e foarte "vizibila" in bass, mai ales daca inputul e un telefon sau ceva similar. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Faci buffere cu operational pentru fiecare canal....sunt scheme destule pe net. Link spre comentariu
leo 17 Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 incearca ..mai intai ..nu o sa ai o ''cadere''mare de semnal ..o sa ai daca mai pui un corector de ton si apoi preamplificator semnal Link spre comentariu
Vizitator dannyz Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 (editat) Cam ce valoare ar trebui sa aiba potentiometrele ? 10k ? Editat Iunie 16, 2015 de dannyz Link spre comentariu
leo 17 Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Cam ce valoare ar trebui sa aiba potentiometrele ? 10k ? sunt ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum