Vizitator Tudorache Florin Stefan Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Buna ziua, am rugamintea la cei cu mai multa experienta din acest forum sa imi comunicati si mie care este seria la piesa arsa si tipul acesteia,de pe modulul alaturat.Modulul este de tip Hot Point ( poate fi si de la AEG ) AKO 547 003-01 HW01,GDA 1617203011,MASK-INDEX 020, multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 Scrie ceva pe el? Link spre comentariu
Vizitator Tudorache Florin Stefan Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 Piesa de pe placa era explodata si nu se mai cunostea nimic, dar, uitandu-ma mai atent pe placa am observat inca 4 piese identice si prin comparatie cred ca este un triac de tip Z3M.Triacul s-a distrus ca urmare a unui scurtcircuit in mecanismul de inchidere al usii.De fapt si traseul de la mufa si triac a fost intrerupt. Am verificat celelalte piese din jur si sunt bune. dupa ce soseste triacul voi revenii cu amanunte. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 18, 2015 Partajează Postat Iunie 18, 2015 Poate fi asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum