cearda Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 Merge modificat un ecran de IMAC in ecran simplu (monitor pc) ? S-ar putea realiza asa ceva ? Multumesc. Link spre comentariu
belasajgo Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 Nu m-am ocupat inca de tema asta in detaliu, dar ma gandesc ca nu prea se poate. Sau cel putin nu prea usor. Oricum, ar iesi un monitor destul de scump. Dar da-ne mai multe detalii, de ce vrei sa transformi un iMac intr-un monitor? Are o defectiune? Link spre comentariu
cearda Postat Iunie 16, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2015 (editat) Am unul defect ( mort complet),ma gandeam daca se poate sa folosesc ecranul.Asa l-am cumparat ,defect ,sursa este buna. Am gasit ceva: Editat Iunie 16, 2015 de cearda Link spre comentariu
belasajgo Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Ma gandeam ca are un defect. Dar este complet? Nu se merita repararea iMac-ului? Poate are cineva un iMac identic la care ecranul este defect. Link spre comentariu
cearda Postat Iunie 17, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2015 Ma gandeam ca are un defect. Dar este complet? Nu se merita repararea iMac-ului? Poate are cineva un iMac identic la care ecranul este defect. Cele pana in 20 inch nu merita reparate,de la 20 in sus da. Toate pana in 20 de inch sant praf,prost concepute (parerea mea),. Link spre comentariu
cearda Postat Iunie 19, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2015 Poza de sus este pentru ecranul de 17 inch,iar asta este pentru cel de 20 inch. Poate mai intereseaza pe cineva. Link spre comentariu
George(sb) Postat Iunie 20, 2015 Partajează Postat Iunie 20, 2015 sunt la chinezi niste adaptoare la vre-o 30-50$ am vrus si eu sa imi fac un display de 10" pentru teste, nu merita, pe direct nu merge pentru ca nu se potriveste semnalul. Daca ai un monitor defect, merita sa faci teste, sansele de reusitasunt foarte mari, totul e safie panelul compatibil la rezolutie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum