frantuzu_lan Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 Am nevoie de un program unde sa trec Numele Prenumele Adresa si luna daca a platit sau nu .. sa am o evidentza are cineva idee??? daca se poate sa fie free ar fi bine akasa vreau sa il folosesc .. Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 mare lucru , o baza de date in orice pachet de office Link spre comentariu
ph3e4r Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 Sau e la moda ati face un site care sati tina evidenta astfel poti sa accesezi baza de date de oriunde fara sa cari calculatorul cu tine. Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 pui baza pe un memory stick daca vrei sa o ai la tine , il pui breloc la cheie :smt003 Link spre comentariu
frantuzu_lan Postat Februarie 6, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2007 tnx alte sugesti ?? Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 7, 2007 Partajează Postat Februarie 7, 2007 CIEL, neosys ? Link spre comentariu
hugo Postat Februarie 7, 2007 Partajează Postat Februarie 7, 2007 Doar pentru atat e suficient un OpenOffice portabil pe un pen drive si te joci cu spreadsheet-urile.Printre programele de contabilitate mai poti adauga WinMentor, ContGen si Pionier. Daca vrei ceva gratuit vezi Contab SQL. :yawinkle: Link spre comentariu
fulmoon Postat Februarie 11, 2007 Partajează Postat Februarie 11, 2007 Cred ca tu ai nevoie de urmarire facturi si alte minuni contabile Iti recomand xManager vers. Lite http://xmanager.ro/ Link spre comentariu
frantuzu_lan Postat Februarie 11, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2007 tnx la toti care au postat am rezolvat problema Link spre comentariu
MirceaM Postat Februarie 12, 2007 Partajează Postat Februarie 12, 2007 Si MySQL este free. O baza de date cu o singura tabela avand acele coloane dorite si apoi SELECT din acea tabela orice, in orice ordine, totaluri etc.. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 12, 2007 Partajează Postat Februarie 12, 2007 sau un excel chior!!! :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum