doru tv Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 salut.am un tv lcd tatung model v32mchk la care nu am telecomanda!are cineva ideie ce model sau echivalent de telecomanda merge?multumirii anticipate! Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 MFY 1979 apare in catalog Link spre comentariu
doru tv Postat Iunie 15, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2015 (editat) multumesc pt promtitudinea raspunsului,dar nu gasesc acest model de telecomanda! Editat Iunie 15, 2015 de doru tv Link spre comentariu
santamihai Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 Telecomanda este Made For You ( MFY ) iar codul care apare este 1979. Link spre comentariu
doru tv Postat Iunie 16, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2015 am deja o telecomanda made for you,dar cum ii pot baga codul? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Aveti de la mine un mesaj privat . Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 am deja o telecomanda made for you,dar cum ii pot baga codul? va trebuie un programator special . in lipsa lui nu puteti introduce dvs nici un cod . Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 E curios cum un depanator nu stie dupa atatia ani de la apritie ce si cum cu MFYurile astea. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 imi pare rau , dar nu ma pot abtine ... initial , postarea mea de la #7 asa s-a vrut a fi ... am deja o telecomanda made for you,dar cum ii pot baga codul? faceti dvs o gaura cu un burghiu mic , de maxim 2 mm , de preferat pe spatele telecomenzii , ca sa nu se vada de catre utilizator ...si pe acolo introduceti cu atentie cele 4 cifre , in ordine , desigur , de la stinga la dreapta . Link spre comentariu
doru tv Postat Iunie 16, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2015 (editat) la misto suntem pe primul loc!multumesc dl Florin! imi pare rau , dar nu ma pot abtine ... initial , postarea mea de la #7 asa s-a vrut a fi ... faceti dvs o gaura cu un burghiu mic , de maxim 2 mm , de preferat pe spatele telecomenzii , ca sa nu se vada de catre utilizator ...si pe acolo introduceti cu atentie cele 4 cifre , in ordine , desigur , de la stinga la dreapta . apropo va puteti da gaurii dv, daca va explodeaza inteligenta! E curios cum un depanator nu stie dupa atatia ani de la apritie ce si cum cu MFYurile astea. nu am mai folosit acest model si sunt sigur ca sunt alti depanatori pe acest forum ! Editat Iunie 16, 2015 de doru tv Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Dupa mine si nu o spun deloc cu rautate, nu imi sta in fire, e crucial pentru un depanator sa aiba pe stoc asa ceva.Si pentru atelier.Misti cu ele 99% din TVuri si asta e de mare ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum