liviu_mad Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 Este un TV de 37cm. pe placa scrie TX805 comfort , RCT3025. Am nevoie de o schema. Nu se aprinde imaginea , inalta pleaca am B+103v , 23v pe cadre si 155v pe finalii video. are sursa pe tranzistori si masa comuna cu restul televizorului este izolata mufa de antena de masa, parca si filamentul este cam mic dar masor 6v.tubul este negru , ma poate ajuta cineva cu o schema sau o idee? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 Aveti schema aici : http://elektrotanya.com/ferguson_chassis-tx805_sch.pdf/download.html Link spre comentariu
MISTER BIG Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 mariti Uscreen si spuneti ce apare, sunet are ? Link spre comentariu
liviu_mad Postat Iunie 15, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2015 am marit G2 si pe ecran apare un fond gri si cursa inversa cu trepidatii. am gasit defectiunea RT40 de 68K avea in jur de 10Mo . multumesc lui Florin pentru schema, finalii video sunt comandati prin emitor si cu baza la masa mai ciudat decat clasic , tensiunila pe care le-am specificat asa trebuie sa fie din schema. multumesc si domnului MISTER BIG pentru ajutor . CAZ REZOLVAT! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Sigur baza e la masa?!?! Nu cumva e pe 12v?!?! Link spre comentariu
liviu_mad Postat Iunie 17, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2015 da pe 12v este si acolo era si rezistenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum