eduard07 Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 Salutare,am aceasta tablet la care sunt nevoit sa fac un hard reset,ma poate ajuta cineva ?ce combinatie de butoane?am incercat power +vol .-..etc nu vrea.Respectivul a uitat combinatia desenului de la parola si acum e blocata Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 (editat) Ce probleme aveti cu aceasta tableta,aveti probleme cu android-ul,adica nu se mai incarca android-ul ?? Iar daca mai aveti vreodata probleme cu pc-u,laptop,tableta....sa postati la sectiunea Hardware sau Software . Editat Iunie 15, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
eduard07 Postat Iunie 15, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2015 scuze pt locul postari Tableta are parola de aia tip desen,copilul respective a uitat configurarea desenului si a introdus de mai multe ori gresit. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 (editat) Am inteles.....Nu face nimic pentru greseala facuta de dvs,se mai intampla.... Eu unul stiu ca la tel....astea cu android...au ele un butonel mic innauntru in tel (pe langa baterie)....care se apasa cu un varc de ac timp de 10-15 sec....pt ar fi resetate,dar acum nu stiu daca si tabletele au asa ceva. Editat Iunie 15, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
eduard07 Postat Iunie 15, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2015 Are am apasat,dar acel buton nu face decat sa restarteze tablet,pe mine ma interesa sa intru in meniu de service pt a da un hard reset,ca androidul sa fie reinstalat Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 Ok,am inteles....Dar eu unul doar cu atat v-am putut fi de ajutor . Mai asteptati ca poate,poate cineva de pe aici va ajuta. O zi minunata va doresc ! Salutare ! Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 incercati cu power si home pana la aparitia ,,maimutoiului,,dupa care eliberati,sau v- home i power ,eliberand power la aparitia ,,maimutoiului,, Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 Mai vin si eu cu o mica idee...Surorii mele i s-a intamplat la un tel....ca sa uite parola....si am recuperat-o in felul urmator parola,a introdus parola pana cand tel....i s-a plocat si ia cerut sa introduca adresa ei de g-mail si parola.....si pe urma a pus-o sa introduca o parola noua la tel..... Dar atentie : Trebuie musai sa-i stiti ce adresa de g-mail foloseati la aceasta tableta...si nu in ultimul rau ce parola era la adresa de g-mail Link spre comentariu
eduard07 Postat Iunie 15, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2015 problema ca nu stie nici adresa de mail si nici parola ,copil Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 Atunci cred ca trebuie resetata de tot aceasta tableta,adica sa-i instalati din nou android-ul. Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 Incerca combinația cu butonul de print screen si volum apasate. Exact ca la telefon Link spre comentariu
eduard07 Postat Iunie 15, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2015 nu a mers absolut nimik,am incercat toate combinatile posibile din taste.Din cate am citit pe net sunt unele tablete care nu au posibilitate hard reset folosind tastele.,trebuie prin cablu.Problema e ca nu vede usb e dezactivat din meniu si daca e blocata nu am posibilitate sa accesez meniu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum