Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tableta Orion TAB-970DC

eduard07

Postări Recomandate

Salutare,am aceasta tablet la care sunt nevoit sa fac un hard reset,ma poate ajuta cineva ?ce combinatie de butoane?am incercat  power +vol .-..etc nu vrea.Respectivul a uitat combinatia desenului de la parola si acum e blocata

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

5

• eduard07

5

• iuliantv

1

• Tomsa Cosmin

1

Top autori în acest subiect

Ce probleme aveti cu aceasta tableta,aveti probleme cu android-ul,adica nu se mai incarca android-ul ??

Iar daca mai aveti vreodata probleme cu pc-u,laptop,tableta....sa postati la sectiunea Hardware sau Software .  :reytre 

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Am inteles.....Nu face nimic pentru greseala facuta de dvs,se mai intampla.... Eu unul stiu ca la tel....astea cu android...au ele un butonel mic innauntru in tel (pe langa baterie)....care se apasa cu un varc de ac timp de 10-15 sec....pt ar fi resetate,dar acum nu stiu daca si tabletele au asa ceva.

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Are am apasat,dar acel buton nu face decat sa restarteze tablet,pe mine ma interesa sa intru in meniu de service pt a da un hard reset,ca androidul sa fie reinstalat

Link spre comentariu

Ok,am inteles....Dar eu unul doar cu atat v-am putut fi de ajutor . Mai asteptati ca poate,poate cineva de pe aici va ajuta.

O zi minunata va doresc ! Salutare !

Link spre comentariu

Mai vin si eu cu o mica idee...Surorii mele i s-a intamplat la un tel....ca sa uite parola....si am recuperat-o in felul urmator parola,a introdus parola pana cand tel....i s-a plocat si ia cerut sa introduca adresa ei de g-mail si parola.....si pe urma a pus-o sa introduca o parola noua la tel.....

Dar atentie : Trebuie musai sa-i stiti ce adresa de g-mail foloseati la aceasta tableta...si nu in ultimul rau ce parola era la adresa de g-mail

Link spre comentariu

nu a mers absolut nimik,am incercat toate combinatile posibile din taste.Din cate am citit pe net sunt unele tablete care nu au posibilitate hard reset folosind tastele.,trebuie prin cablu.Problema e ca nu vede usb e dezactivat din meniu si daca e blocata nu am posibilitate sa accesez meniu :tryre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări