Spitfire Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 Te sfatuiesc să renunţi la ideea cu reparaţii de laptop-uri, nu e deloc de viitor, în schimb concentrează-te pe studiul sistemelor de operare şi al arhitecturilor hardware, în special microprocesoarele ARM si sistemul de operare Android- de banii aceia iţi cumperi un Rapsberry Pi si un Arduino Uno+o mulţime de accesorii(le găseşti chiar aici pe forum la useri serioşi) cu care te joci şi înveţi ce e mai important: cum interacţionează hard-ul cu soft-ul, poţi oferi consultanţă ulterior persoanelor fizice şi firmelor, şi poţi să le realizezi dispozitive prototip custom, care nu au echivalent comercial, ceea ce te avantajează când vine vorba de câştiguri. Nu-ţi pierde vremea cu cârpit hârburi şi vechituri pline de praf, nu e nici profitabil, nici sănătos, nici instructiv. Plus că dăunează la imagine. Având 17 ani, nu uita de şcoală(chiar daca e o porcărie...), diplomele contează, şi nici de distracţii, fete, vacanţe. Succes! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 Referitor la colegul care dadea exemplu cu cat a luat el un laptop - trebuie sa ai nas pentru treburi din astea. Eu nu iau fara capace sau cu carcasa sparta nici sa ma bati. Insa intr-adevar, piata de vechituri e cu adevarat profitabila doar daca aduci la lot din afara. Cunosc pe cineva care face asta si o duce destul de bine. Dar pt orice, trebuie bani... Sincer, sunt de acord cu colegul ca e mai profitabil sa programezi ceva soft, microcontrolere, drone... Link spre comentariu
codrut Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 La ce va referiti cand afirmati ca ,,trebuie sa ai nas pentru treburi din astea"?Eu am facut o incercare,ideea este ca am castigt ceva chiar daca am investit ceva banuti in el.Piata cere preturi mici.La o cautare pe net gasesti laptop defect (de ex. cipul video defect)la pretul de 300 lei.La acesti bani adaugi pretul reparatiei care este in jur de 200 lei.Daca ceri 600 lei pe el sa castigi si tu 100 lei ,este un vis. ideal este sa ai ceva laptopuri bunicele la pretul de 300-400 lei sa le dai mai repede. Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Iulie 13, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2015 La ce va referiti cand afirmati ca ,,trebuie sa ai nas pentru treburi din astea"?Eu am facut o incercare,ideea este ca am castigt ceva chiar daca am investit ceva banuti in el.Piata cere preturi mici.La o cautare pe net gasesti laptop defect (de ex. cipul video defect)la pretul de 300 lei.La acesti bani adaugi pretul reparatiei care este in jur de 200 lei.Daca ceri 600 lei pe el sa castigi si tu 100 lei ,este un vis. ideal este sa ai ceva laptopuri bunicele la pretul de 300-400 lei sa le dai mai repede. Asa este. Cine vrea un latpop mai scump si performant da bani pe unul nou.eu unul nu as da 10 milioane pe un laptop performant la mana a doua,Piata este cam pana in 600 de lei care se cumpara cel mai mult Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 (editat) La ce va referiti cand afirmati ca ,,trebuie sa ai nas pentru treburi din astea"?Eu am facut o incercare,ideea este ca am castigt ceva chiar daca am investit ceva banuti in el.Piata cere preturi mici.La o cautare pe net gasesti laptop defect (de ex. cipul video defect)la pretul de 300 lei.La acesti bani adaugi pretul reparatiei care este in jur de 200 lei.Daca ceri 600 lei pe el sa castigi si tu 100 lei ,este un vis. ideal este sa ai ceva laptopuri bunicele la pretul de 300-400 lei sa le dai mai repede. Daca piata cere preturi mici atunci trebuie sa faceti si voi la fel, sa negociati atunci cand cumparati un laptop defect in ideea de a-l repara. Un laptop pe DDR2 cu cipul video defect nu mai merita 300 lei. 300 lei merita acum 4 ani. Asa ca regula: DDR2 complet: 50e maxim, DDR3 complet 100e maxim. Altfel nu renteaza. Stiti vorba, nu e prost cel care cere... Editat August 6, 2015 de Th3_uN1Qu3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum