Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stație radio

Postări Recomandate

am primit o statie radio MIDLAND ALAN 78 PLUS MULTI,cu defectul intergrat final audio,si este pocnit,si nu pot vedea ce final este,un manual service,aveti idee,va rog.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

4

• validae

2

• vio2007

1

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Am si eu in oras un mare mester "meserias" de statii CB care nu stie ce inseamna USB/LSB la o statie SSB. Mai sunt cativa care fac gargara cat e ziua de lunga ca ei fac si dreg si te doare capu ce iasa din mana lor.  De cand toata lumea repara si instaleaza windows uri cu 30 de lei, a crescut (in jos) si nivelul de calitate al serviciilor...

On topic: De ce nu mergi cu statia la cineva care stie macar lucrurile esentiale despre un echipament radio ?  Vezi sa nu iti vina mareata idee sa surubaresti la bobinele de FI si care mai au miez reglabil de ferita

" bubusmecherul"  n-o fi "defuzorul" de vina?  :rade:

Link spre comentariu

Deja intrăm în domeniul depanării radio și consider că dacă schemele date deja nu te ajută, trebuie să apelezi la un depanator cu experiență și dotare în domeniu.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări