Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema tv freeman 21 ntv,sasiu stf ph 21 s

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasi47

3

• fratie

2

• FLORIN IORDACHE

2

• Florinel TV

2

Atunci ar fi bine sa reveniti cu mai multe detalii despre acest tv. exemplu : procesor, jungla,sursa,audio etc...

.

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

cred ca merge cu meniu 6483 dar ai grija ce modifici pe acolo ca sar putea sal strici mai tare ce problema are? si de ce vrei sa intri in meniu service? sa te ajut ce sa modifici

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Codul a mers perfect , multumesc !

1. Imagine mare pe verticala , meniu service a permis reglarea , totul e ok , dar la imagine mare pe orizontala .... nu prea permite , decat centrare pe orizontala din Phase.

2. Condensatori umflati pe bara de 110 V , 180 V , (inlocuit cu unii la 350 V) , e ok acum

3. Reglat RAA , (TV-ul folosit pe cablu) avea moar''

3. Sunt uimit cum a fuctionat cu C-urile umflate si cele doua-trei farase' de praf in el .

Am sa il desfac iar sa vad daca are o bobina pe deflexie (pentru dimensiune orizontala ) , sau daca cunoasteti .... din menu service , am sa schimb C-urile (polarizate) de pe langa final linii . 

Multumesc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări