Stefan Postat Septembrie 28, 2023 Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Acum 1 oră, Craciun a spus: Salut @Stefan, Oscilo Rigol din gama DHO 9XX sunt in alta gama de pret fata de Siglentul meu adica mai scumpe. BR/Daniel Corect, dar sunt mai ieftine față de ce am luat de la Siglent (SDS2104X Plus). Partea asta cu display-ul a fost un moft deoarece Rigol-ul pe care-l aveam era foarte bun la ce aveam eu nevoie. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Septembrie 28, 2023 Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Acum 4 ore, Stefan a spus: Corect, dar sunt mai ieftine față de ce am luat de la Siglent (SDS2104X Plus). Partea asta cu display-ul a fost un moft deoarece Rigol-ul pe care-l aveam era foarte bun la ce aveam eu nevoie. Am vazut ca este optiune pentru 350Mhz . Este interesant daca se gaseste hack-ul ca la rigol-ul asta care poate fi hack-uit la 350Mhz Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 29, 2023 Partajează Postat Septembrie 29, 2023 @bogdan546 mi-a plăcut și modelul acela de la Rigol (5074) dar până la urmă m-am decis să iau Siglent-ul din mai multe considerente. Vroiam să încep cu "ca un română adevărat..." dar mi-am dat seama că "medicamentul" pentru osciloscoapele astea entry level nu este folosit doar de noi. Mulți alții, chiar din țări mai civilizate aplica tot felul de "medicamente" deși producătorul oricum îți dă moka licență până la 200MHz. Până la urmă cred că ține si de gena de minitehnicus strangatorus treaba asta. Desigur că i-am aplicat medicamentul cu succes in prima oră de funcționare. Ce m-a determina să fac asta? Probabil simplitatea operațiunii cu riscuri aproape nule pentru aparat. Dacă trebuia să fac tot felul de modificări în software, cum mai vad pe la unii care adăugat capabilități de VNA la analizoarele de spectrul, probabil nu mă încumetam sa ii fac asta unui produs nou. Link spre comentariu
miau Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Mrrrrrrrr....... Dar de pret nu spuneti la frecventa respectivă ...... Iar de hack de abia gasesti pt FNIRSI-1013D-1014D-........ Laude...... Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Pis, pis....ce preț aveți la oscurile alea rusești ?. Că am mai intrebat pe altă pagină dar nu s-a auzit.. Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Se găsește hack pentru mso5072 să-l transformi gratis in ultimul din serie fara probleme. Și pentru siglent se găsesc hackurile corespunzătoare. Nu merita băgate în seamă fnirsi alea. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Acum 2 ore, miau a spus: Dar de pret nu spuneti la frecventa respectivă ...... Iar de hack de abia gasesti pt FNIRSI-1013D-1014D-........ Sunt conștient ca postările Dvs. , atât ca stil cat si ca exprimare, sunt la mișto dar mai facem si noi conversație. Osciloscoapele "promovate" de Dvs. ce preț au avut in anii '80? Desigur daca au fost achiziționate de noi si nu cumva au rezultat din casări. Pentru FNIRSI nu știu cine s-a chinuit sa facă ceva "medicament", din ceva prost poți obține cel mult ceva si mai prost. Pentru Rigol / Siglent fiecare se descurca cum poate si de la cine poate, pe barba lui desigur si cu "acordul" producătorului care ar putea sa stopeze chestia asta. Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Rigol/siglent nu vor ei să oprească hackurile, amatorii oricum nu dau bani in plus pe ele și sunt mulțumiți că iau modelul scump mai ieftin, iar firmele plătesc pentru ele, nu stau cu așa ceva. In toate cazurile ei au de castigat Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Fiecare aparat Rigol/Siglent vândut, înseamna un aparat mai putin vândut de concurenti. Link spre comentariu
miau Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 (editat) .. Editat Octombrie 3, 2023 de miau . Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Acum 39 minute, miau a spus: Nu de caterinca sau...... In cazul acesta îmi cer scuze și îmi pare rău pentru starea Dvs. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum