Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parere osciloscop

Postări Recomandate

• Răspunsuri 101
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna ziua.

Osciloscopul ar ajunge sa coste cam 2760-270 lei. Pe ebay costa 63 de dolari iar transportul este gratis.

Am vazut link-urile de mai sus.

Concluzia la care am ajuns este ca strict pentru ce am eu nevoie este bun.

Va multumesc pentru comentarii.

Link spre comentariu

Din pacate va trebui sa il cedez colegului @oldmusic deoarece inca nu dispun de fonduri, sunt incurcat cu alte proiecte :rade: . Oricum ii multumesc din suflet colegului @miticamy pentru oferta, daca doreste cineva dau la schimb un PRACITRONIC SV61  perfect functional  :da .

Credeam ca 10 bani/zi este o suma rezonabila. Nu pot sa scad sub aceasta valoare pt ca am nevoie de un tratament la Techirghiol .Oasele mele arata mai rau decat oscul.

Link spre comentariu

Nu prea v-ati prins ca vorbesc in "parabole", cum pun si preturile de la vanzari.

Este un fel de a spune ca nu ma pasioneaza comertul sau mai bine zis ca nu am o referinta pt a pretui un obiect care pt mine are altfel de valoare.

Acest banal osciloscop m-a costat o "avere" prin 91-92 si doresc sa ajunga la cineva care sa-l foloseasca cu adevarat si mai tarziu sa-l poata oferi unui alt incepator.

Adica prefer sa-mi dea din banii obtinuti cu ajutorul acestuia, sa zicem pe o perioada de 4 ani, cat mai am pana la pensie.

Si sa poata sa-l ofere altuia daca nu-i mai este de folos.

Eu l-as da gratis unui tanar de 14-18 ani cu conditia sa-l vad hotarat sa-si faca un micro atelier si sa ma tina la curent cu realizarile lui.

Oricum, daca nu era dl Radu de pe forum, zacea si acum prin dulap.

Mai am si unul rusesc cu 2 canale, ecran mai mare si 20mhz dar nu am avut puterea sa incerc sa-l repar si nici nu m-am gandit sa-l pun la anunt pt reparatie. Acesta este bun pt cineva de peste 25 ani care scoate bani din meserie. Poate-l desfac in vara aceasta si are cineva curaj sa incerce depanarea.

Link spre comentariu

Ba ce oameni  :rade:  Omu' incearca sa va dea osciloscop pe gratis si voi refuzati...Mai era unul aici pe forum care a facut mare scandal ca a primit un osciloscop gratis, trimis pe cheltuiala celui care l-a trimis, pentru ca nu stiu ce calibrari nu erau bune.

Mie, in clasa a 6-a (1976) mi-a prins foarte bine un osciloscop LO-70 (http://images2.okr.ro/serve/auctions.v7/2015/feb/07/7acbd4c820f07d05ac1be3a4cec3f3c6-76379-300_300.jpg )  primit imprumut de la o ruda...Am facut mari progrese in electronica. Nici nu se punea problema sa-mi cumpere parintii osciloscop ca NU aveau de unde. Acuma le cumpar eu la copii telefoane de jdemilioane. Vai ce m-as bucura sa-mi ceara osciloscop...

Adevarul e ca nici eu nu as da "in chirie" un osciloscop la o persoana care zice ca 36 de lei pe an e prea mult...  :rade: Saraci saraci, dar nici chiar asa, doar ai computer, net si curent sa intri pe forum...

Link spre comentariu

Ba ce oameni  :rade:  Omu' incearca sa va dea osciloscop pe gratis si voi refuzati...Mai era unul aici pe forum care a facut mare scandal ca a primit un osciloscop gratis, trimis pe cheltuiala celui care l-a trimis, pentru ca nu stiu ce calibrari nu erau bune.

Mie, in clasa a 6-a (1976) mi-a prins foarte bine un osciloscop LO-70 (http://images2.okr.ro/serve/auctions.v7/2015/feb/07/7acbd4c820f07d05ac1be3a4cec3f3c6-76379-300_300.jpg )  primit imprumut de la o ruda...Am facut mari progrese in electronica. Nici nu se punea problema sa-mi cumpere parintii osciloscop ca NU aveau de unde. Acuma le cumpar eu la copii telefoane de jdemilioane. Vai ce m-as bucura sa-mi ceara osciloscop...

Adevarul e ca nici eu nu as da "in chirie" un osciloscop la o persoana care zice ca 36 de lei pe an e prea mult...  :rade: Saraci saraci, dar nici chiar asa, doar ai comuter, net si curent sa intri pe forum...

Domnule @misa, nu am zis ca ar fi mult, pur si simplu am crezut ca domnul @miticamy glumeste, platesc eu transportul, plus inca ceva nu se pune problema, imi pare rau dar m-ati inteles gresit :rade: .

Am vrut sa il contactez pe domnul @miticamy in privat, dar se pare ca nu poate primi mesaje :26 .

Link spre comentariu

:rade: Cum sa glumeasca? Eu am vazut ca miticamy nu stie de gluma   :rade:  Tu ai pune intr-un loc public o oferta de chirie sau vanzare care nu poti s-o respecti? Daca faci asta te faci de rusine pe toata planeta. Brusc.

Nu trebuie sa iei chiar totul in serios, unele chestii le zic in gluma. (altele nu...  :hdgfhgdf  )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări