leo 17 Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 verifica mufa ai pt scart de pe sasiu tv ..refa lipiturile ..vezi traseeel pe placa spre mufa scart .. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Iunie 17, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2015 in fata la tv sant trei mufe, alb=sunet galbe=video si o mufa casca daca fac contact la mufa alb din fata tv,intre amandoua circuit am sunet normal,as pune o lita sa am contactul,se intampla ceva cumva,,, Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 Ai ceva intrerupt acolo e clar. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Iunie 17, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2015 dar mai am o problema cu ptc,in el am gasit ptc cu trei pini,nu am ptc cu trei pini,am cu doi pini,cum procedez,va rog. Link spre comentariu
leo 17 Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 cumperi unul sau scoti de pe alt sasiu unul care sa l folosesti Link spre comentariu
Nostalgic Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 PTC-ul cu trei pini contine o pastila conectata in paralel pe retea ce incalzeste pastila ce este in serie cu bobina de demagnetizare. Daca ai PTC cu doi pini il conectezi in serie cu bobina .PTC-ul cu doi pini este cu autoincalzire prin care-si schimba rezistenta, Deci poti folosi si cu doi pini. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 Eu numai cu 2 pini folosesc.Astae nu ard siguranta daca se strica .cat despre legat asa cum bine s-a spus mai sus in serie cu bobina,adica intre pinul din mijloc de la cel cu 3 pini si cel din margine care nu are legatura decat cu boina. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Iunie 17, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2015 pai nu am nici un magazin prin apropiere,sa fac comanda pentru un ptc nui convenabil, e bine asa. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 Intre cele doua incercuite pui PTCul cu doi pini. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 17, 2015 Partajează Postat Iunie 17, 2015 acolo punel cai ok Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Iunie 17, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2015 merge,multumesc mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum